MATIS Paris Réponse Corrective хидратиращ тоник

1×
MATIS Paris Réponse Corrective хидратиращ тоник
MATIS Paris Réponse Corrective хидратиращ тоник
200 мл.
72,00лв.

Код: MAT0486 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Описание на продукта MATIS Paris Réponse Corrective
Характеристика

Тонизиращият продукт MATIS Paris Réponse Corrective ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.

Характеристики:

  • регенерира кожата
  • хидратира и подхранва кожата на лицето
  • незабавно успокоява кожата
  • освежава и озарява

Начин на употреба:
С леки движения прилагайте по лицето.

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация, повдигане, регенерация
Активни вещества
хиалуронова киселина

За марката MATIS Paris

Козметика MATIS Paris | Историята на марката MATIS Paris започва през 1936 г., когато един инженер-химик от гръцки произход Eugene Mavromatis (Ювгин Мавроматис) - специализирал в разработването на козметични препарати - основава своя собствена лаборатория. Четиридесет години по-късно, по инициатива на семейство Камбулив, тя става част от фармацевтичната група Delalande… и през 1981 г. MATIS Paris се появява на пазара.

Днес тази ексклузивна козметика се продава успешно в седемдесет страни по света. При производството - в което се ползват първокачествени съставки - участва екип от елитни експерти, които постоянно създават нови формули. Благодарение на това MATIS Paris има дванадесет продуктови линии, предназначени предимно за грижа за кожата.

Интересно е, че кремовете за подмладяване, почистващите млека, балсамите след бръснене и други продукти на MATIS Paris първоначално са били предназначени само за професионална употреба в салоните за красота. Това съответства на тяхната относително висока цена. С течение на времето, ръководството на компанията решава да предложи част от асортимента и на широката общественост.
MATIS Paris сериозно акцентира върху комуникацията с клиентите и внимателния финален контрол на продуктите. Те са тествани под надзора на квалифицирани лекари, с което се гарантира не само високо качество, но и безопасност.

Оценка MATIS Paris Réponse Corrective1