MATIS Paris Réponse Corrective възстановяваща маска с хидратиращ ефект

MATIS Paris Réponse Corrective възстановяваща маска с хидратиращ ефект
MATIS Paris Réponse Corrective възстановяваща маска с хидратиращ ефект
15 мл.

Код: MAT0223 | Този продукт не е в наличност

Описание MATIS Paris Réponse Corrective
Характеристика

Маската за лице MATIS Paris Réponse Corrective ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.

Характеристики:

  • прави кожата копринено мека на допир
  • почиства кожата в дълбочина
  • възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт

Характеристика

Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Ефект
Хидратация, anti-age, ревитализация
Кога да се нанася
дневен
Активни вещества
хиалуронова киселина

За марката MATIS Paris

Козметика MATIS Paris | Историята на марката MATIS Paris започва през 1936 г., когато един инженер-химик от гръцки произход Eugene Mavromatis (Ювгин Мавроматис) - специализирал в разработването на козметични препарати - основава своя собствена лаборатория. Четиридесет години по-късно, по инициатива на семейство Камбулив, тя става част от фармацевтичната група Delalande… и през 1981 г. MATIS Paris се появява на пазара.

Днес тази ексклузивна козметика се продава успешно в седемдесет страни по света. При производството - в което се ползват първокачествени съставки - участва екип от елитни експерти, които постоянно създават нови формули. Благодарение на това MATIS Paris има дванадесет продуктови линии, предназначени предимно за грижа за кожата.

Интересно е, че кремовете за подмладяване, почистващите млека, балсамите след бръснене и други продукти на MATIS Paris първоначално са били предназначени само за професионална употреба в салоните за красота. Това съответства на тяхната относително висока цена. С течение на времето, ръководството на компанията решава да предложи част от асортимента и на широката общественост.
MATIS Paris сериозно акцентира върху комуникацията с клиентите и внимателния финален контрол на продуктите. Те са тествани под надзора на квалифицирани лекари, с което се гарантира не само високо качество, но и безопасност.

Оценка MATIS Paris Réponse Corrective