MATIS Paris Réponse Délicate тоник за лице за чувствителна кожа на лицето

MATIS Paris Réponse Délicate тоник за лице за чувствителна кожа на лицето
MATIS Paris Réponse Délicate тоник за лице за чувствителна кожа на лицето
200 мл.

Код: MAT00548 | Този продукт не е в наличност
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.

Описание на продукта MATIS Paris Réponse Délicate
Характеристика

Продуктът за почистване на лицето MATIS Paris Réponse Délicate е правилният избор за всекидневна грижа.

Характеристики:

  • оставя кожата фина, свежа и сияеща
  • има освежаващ и успокояващ ефекти
  • може да се ползва и за чувствителна кожа

Състав:

  • без алкохол

Начин на употреба:
С леки движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.

Характеристика

Консистенция
тоалетно мляко
Тип кожа на лицето
чувствителна
Ефект
успокояване, почистване, озаряване

За марката MATIS Paris

Козметика MATIS Paris | Историята на марката MATIS Paris започва през 1936 г., когато един инженер-химик от гръцки произход Eugene Mavromatis (Ювгин Мавроматис) - специализирал в разработването на козметични препарати - основава своя собствена лаборатория. Четиридесет години по-късно, по инициатива на семейство Камбулив, тя става част от фармацевтичната група Delalande… и през 1981 г. MATIS Paris се появява на пазара.

Днес тази ексклузивна козметика се продава успешно в седемдесет страни по света. При производството - в което се ползват първокачествени съставки - участва екип от елитни експерти, които постоянно създават нови формули. Благодарение на това MATIS Paris има дванадесет продуктови линии, предназначени предимно за грижа за кожата.

Интересно е, че кремовете за подмладяване, почистващите млека, балсамите след бръснене и други продукти на MATIS Paris първоначално са били предназначени само за професионална употреба в салоните за красота. Това съответства на тяхната относително висока цена. С течение на времето, ръководството на компанията решава да предложи част от асортимента и на широката общественост.
MATIS Paris сериозно акцентира върху комуникацията с клиентите и внимателния финален контрол на продуктите. Те са тествани под надзора на квалифицирани лекари, с което се гарантира не само високо качество, но и безопасност.

Оценка MATIS Paris Réponse Délicate