Marc Jacobs Dotпарфюмна вода за жени

Marc Jacobs Dot парфюмна вода за жени
Marc Jacobs Dot парфюмна вода за жени
50 мл.

Код: MAJ0031 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Marc Jacobs Dot
Състав

Флорално-плодовият дамски аромат Marc Jacobs Dot е създаден за всички модерни палави жени, обичащи уникалността и разнообразието. Парфюмът с оригиналното име Dot ще ви изненада със свежестта си и радостната енергия. Ароматът бе лансиран на пазара през 2012 г.


Очарователният увод на уханието Marc Jacobs Dot е създаден от сладките червени зрънца и пленителните орлови нокти.  В сърцевината ще откриете копринен жасмин, деликатен кокос и магическо портокалово цвете.  Основата на аромата е създадена от възбувдащата ванилия, ценният чист мускус и топлата мистериозна дървесина.  Ексклузивният и незаменим дански парфюм от марката Marc Jacobs може да носите през целия ден.

Дамският парфюм Marc Jacobs Dot изразява свобода, женственост и палавост. Ароматът Dot е поставен в оригинален ярко червен флакон с черни точици в комбинация с криле на пеперуда, закрепени върху гърлото на флакона. Така парфюмът съчетава щастието, което носи калинката и лекотата, символизирана от пеперудите.  

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
орлови нокти, питая, червено зърно
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
портокалов цвят, жасмин, кокос
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, дърво, мускус
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Marc Jacobs

Американският дизайнер Marc Jacobs (Марк Джейкъбс) вече повече от четвърт столетие измества границите на световната мода. Неговото творчество е уникално, непредсказуемо и вдъхновяващо. Тайната на неговия успех е в безстрашието, в бляна да върви срещу течението и да открива красотата на неочакваното.

Марк Джейкъбс се ражда през 60-те години в Ню Йорк и завършва Parson’s School of Design. Той създава първата колекция, носеща неговото име, още през 1986 г., а година по-късно става най-младият награден дизайнер в света. Деветдесетте години са не по-малко успешни за Марк Джейкъбс. Той основава своя собствена марка и впоследствие е номиниран за креативен директор на модната къща Louis Vuitton, където изработва първата ready-to-wear колекция в нейната историята. От 2013 година се посвещава на собствената си творба.

Постепенно пренася своя уникален стил и в света на красотата. Тук той също вярва, че парфюмът, както модата, може и трябва да изразява нашата индивидуалност и личност. Всеки парфюм Marc Jacobs е изключителен, криещ нещо неочаквано и винаги луксозен. Днес вече е емблематичен ароматът Marc Jacobs Daisy с разцъфналия дизайн на флакона, както и по-новото творение Marc Jacobs Decadence.

Оценка Marc Jacobs Dot