Marc JacobsDaisy подаръчен комплект (за жени )

Marc Jacobs Daisy подаръчен комплект (за жени )
Marc Jacobs Daisy подаръчен комплект (за жени )
Ново
101,90лв.

Код: MAJ01497 | В наличност

тоалетна вода 50 мл. + парфюмирано мляко за тяло 75 мл. + душ гел 75 мл.

1
СПИДИ
вторник 19.10.2021 г.
Лично получаване
вторник 19.10.2021 г.

Описание Marc Jacobs Daisy
Състав

Вече не е нужно да се разделяте за дълго с аромата си. Дамският парфюмен комплект Marc Jacobs Daisy съдържа голям флакон от аромата и негова миниатюра. Тя лесно ще намери място и в най-малката чанта и ще бъде готова по всяко време през деня да ви обгърне в неповторимото си ухание.

Характеристики:

  • идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост
  • аромат, подходящ за всеки ден
  • парфюмната козметика увеличава издържливостта на аромата

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 50 мл.
  • парфюмирано мляко за тяло 75 мл.
  • душ гел 75 мл.

Състав

Вид аромат
Цветни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Marc Jacobs

Американският дизайнер Marc Jacobs (Марк Джейкъбс) вече повече от четвърт столетие измества границите на световната мода. Неговото творчество е уникално, непредсказуемо и вдъхновяващо. Тайната на неговия успех е в безстрашието, в бляна да върви срещу течението и да открива красотата на неочакваното.

Марк Джейкъбс се ражда през 60-те години в Ню Йорк и завършва Parson’s School of Design. Той създава първата колекция, носеща неговото име, още през 1986 г., а година по-късно става най-младият награден дизайнер в света. Деветдесетте години са не по-малко успешни за Марк Джейкъбс. Той основава своя собствена марка и впоследствие е номиниран за креативен директор на модната къща Louis Vuitton, където изработва първата ready-to-wear колекция в нейната историята. От 2013 година се посвещава на собствената си творба.

Постепенно пренася своя уникален стил и в света на красотата. Тук той също вярва, че парфюмът, както модата, може и трябва да изразява нашата индивидуалност и личност. Всеки парфюм Marc Jacobs е изключителен, криещ нещо неочаквано и винаги луксозен. Днес вече е емблематичен ароматът Marc Jacobs Daisy с разцъфналия дизайн на флакона, както и по-новото творение Marc Jacobs Decadence.

Оценка Marc Jacobs Daisy