Makeup Revolution Pride мултифункционален грим за устни и скули

Makeup Revolution Pride мултифункционален грим за устни и скули
Makeup Revolution Pride мултифункционален грим за устни и скули
16 гр.

Код: MUR08015 | Този продукт не е в наличност

Описание Makeup Revolution Pride
Характеристика

Отпуснете юздата на въображението си и изразете свободата на личността си, вътрешните си убеждения или житейските си позиции. Мултифункционалната палитра гримове за лице Makeup Revolution Pride предлага широк спектър от цветове. 8-те ярки оригинални нюанса могат да се комбинират произволно и да се използват за цялото лице.

Можете да използвате сенките не само за да създадете оригинална Прайд визия, но и за ярък грим за други поводи и за всеки ден.

Характеристики:

  • създадена по повод Прайд парадите през 2019
  • 8 кремообразни нюанса за артистичен грим
  • подходящи за използване за цялото лице
  • благодарение на силната пигментация осигурява интензивен грим
  • голяма трайност на цветовете
  • продуктът е подходящ за вегани

Начин за нанасяне:
Нанасяйте сенките върху лицето с пръсти, четка или апликатор с пяна.

Характеристика

Цвят
бял, черен, лилав, син, зелен, червен, оранжев, жълт
Ефект
специална грижа

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Pride