Makeup Revolution Felt And Kohl Dual двустранен молив за очи

2×
Makeup Revolution Felt And Kohl Dual двустранен молив за очи
Makeup Revolution Felt And Kohl Dual двустранен молив за очи
цвят Black

Код: MUR08216 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта Makeup Revolution Felt And Kohl Dual
Характеристика

Обожавате очна линия? В такъв случай в козметичната ви чантичка не бива да липсва професионалният двустранен молив за очи Makeup Revolution Felt and Kohl Dual.

С негова помощ лесно ще постигнете грима, който желаете. От едната страна има тънък маркер, а от другата – класически молив. Те могат да се използват самостоятелно или да се комбинират за създаване на драматичен вид.

 Характеристики:

  • лесно изписва тънка и дебела линия
  • маркерът е подходящ за наистина прецизен и ярък грим
  • моливът създава по-фина линия с гладък финал
  • двата края могат да се комбинират за получаване на по-драматична визия
  • интензивна пигментация за дълготраен ефект

Начин за нанасяне:
Нанесете линията с нежно, плавно движение върху клепача покрай миглите.

Характеристика

Цвят
черен

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Felt And Kohl Dual2