Makeup RevolutionBrow Tint цвят за вежди

Makeup Revolution Brow Tint цвят за вежди
Makeup Revolution Brow Tint цвят за вежди
цвят Taupe 6 мл.

Код: MUR08223 | Този продукт не е в наличност

Описание Makeup Revolution Brow Tint
Характеристика

Прецизно оформени и изразителни вежди в продължение на 3 дни? Именно затова е тук боята Makeup Revoluton Brow Tint. Боядисва всяко косъмче, придава на веждите обем и помага за дефиниране на формата им.

Характеристики:

  • перфектни вежди в продължение на 3 дни
  • оцветява и най-фините косъмчета
  • подчертава веждите и им придава обем
  • вегански продукт

Начин за нанасяне:
С помощта на приложената четка вземете боя и изрисувайте веждите в желаната форма. Оставете да действа 2 часа и след това внимателно свалете от корена на носа в посока навън.

Съвет от Notino:
За още по-добра трайност на боята използвайте за сваляне на грима само продукти без масла.

Характеристика

Ефект
водоустойчивост

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Brow Tint