Makeup Revolution Laminate Brow молив и гел за вежди

Makeup Revolution Laminate Brow молив и гел за вежди
Makeup Revolution Laminate Brow молив и гел за вежди
цвят Ash Brown 2.1 гр.

Код: MUR09945 | Този продукт не е в наличност

Описание Makeup Revolution Laminate Brow
Характеристика

Красиво оформените вежди лесно подчертават естествената ви красота, защото обрамчват цялото лице. За перфектен вид се иска малко. Спиралата за вежди Makeup Revolution Laminate Brow подчертава и фиксира в една стъпка.

Характеристики:

  • изразява веждите и подчертава тяхната естествена красота
  • оцветява слабо изразените вежди
  • подчертава косъмчетата на веждите с естествен нюанс

Състав:

  • вегански продукт

Начин на употреба:
С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма. Няколко пъти срешете косъмчетата на веждите и ги оформете в желаната форма.

Характеристика

Цветове бои за коса
тъмно кестеняв

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Laminate Brow