Maison Margiela REPLICA Music Festival тоалетна вода унисекс

Maison Margiela REPLICA Music Festival тоалетна вода унисекс
Maison Margiela REPLICA Music Festival тоалетна вода унисекс
Промоции
Безплатна доставка
100 мл.
169,00лв.

Код: MMG00197 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
сряда 12.05.2021 г.
Лично получаване
сряда 12.05.2021 г.

Описание Maison Margiela REPLICA Music Festival
Състав

Заслушайте се в музиката, забравете за всички грижи и се понесете на вълните на вибриращата мелодия. Унисекс тоалетната вода Maison Margiela Replica Music Festival в миг ще ви пренесе в 1969 г. на легендарния фестивал Удсток.

  • унисекс ухание за жени и мъже
  • подходяща за дневно и вечерно носене
  • част от колекцията аромати Replica, вдъхновена от спомените

Съставки на аромата
Първо ще усетите сочна червена ябълка, листа от виолетка и аромат на марихуана. След това се разгръща уханието на тамян, тютюн и пачули. Основата на аромата, която се задържа върху кожата най-продължително време, е под знака на кипарис, кожа и вирджинска хвойна.

История на аромата
Тоалетната вода Maison Margiela Replica Music Festival е част от колекцията Replica, вдъхновена от спомени за най-различни места и моменти. В този случай става въпрос за легендарния фестивал Woodstock. Също както и останалите аромати от колекцията Replica, тоалетната вода Music Festival е скрита в минималистичен флакон с памучен етикет с описание на аромата и неговия характер.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
червена ябълка, листа от теменуга
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
пачули, Incense
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кипарис, вирджински кедър, кожа
Вид аромат
Пикантни, Дървесни

Оценка Maison Margiela REPLICA Music Festival