Maison Margiela REPLICA Lazy Sunday Morning тоалетна вода за жени

1×
Maison Margiela REPLICA Lazy Sunday Morning тоалетна вода за жени
Maison Margiela REPLICA Lazy Sunday Morning тоалетна вода за жени
Безплатна доставка
100 мл.
186,00лв.

Код: MMG00183 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
вторник 13.04.2021 г.
Еконт
вторник 13.04.2021 г.

Описание Maison Margiela REPLICA Lazy Sunday Morning
Състав

Вече можете да се наслаждавате много по-често на сластното усещане, че се събуждате в неделя сутрин. Дамската тоалетна вода Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning е затворила в един флакон аромата на чаршафи и слънчевите лъчи, които ви приветстват в свободния ден, който тъкмо започва. Оставете този миг на блаженство да завладее сетивата ви винаги, когато пожелаете.

  • цветен аромат, предизвикващ усещане за бавно пробуждане
  • най-добре се откроява, когато се носи през деня
  • ароматът е част е колекцията Replica, вдъхновена от приятните спомени

Съставки на аромата
При първото вдъхване ще усетите пудровите чисти балсамови нотки на амбрета, допълнени с акорд на искряща чистота с нежен привкус на круша. След това сетивата ви ще завладее комбинация от аромат на перуника, портокалов цвят и роза. Съчетанието от тонове на бяло дърво и чисти мускусни нотки допълва съвършенството на композицията.

История на аромата
Мигове на безгрижно мързелуване в топлия креват, когато за никъде не бързате – такива усещания навява ароматът Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning. Приятно отпускащата тоалетна вода се разгръща бавно през цялото време, докато я носите.

Ароматите от колекцията Replica точно ни напомнят изживяванията, образите и емоциите, които обичаме да си припомняме. Тази идея е подчертана и от флаконите им. Изчистеният дизайн на шишенцата, каквито виждаме в аптеките, заедно в минималистичния етикет от памук перфектно се вписва в стила на марката Maison Margiela.

Важни предупреждения

Да се избягва контакт с очите.

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
амбрет, круша
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
ирис, Листа от роза, портокалов цвят
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, Creamy Musk, бял мускус
Вид аромат
Цветни, Шипрови

Оценка Maison Margiela REPLICA Lazy Sunday Morning1