Maison MargielaREPLICA Bubble Bath ароматна свещ

Maison Margiela REPLICA Bubble Bath ароматна свещ
Maison Margiela REPLICA Bubble Bath ароматна свещ
Безплатна доставка
165 гр.
98,00лв.

Код: MMG00287 | В наличност
1
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.
СПИДИ
сряда 29.09.2021 г.
Лично получаване
сряда 29.09.2021 г.

Описание Maison Margiela REPLICA Bubble Bath
Състав

И вие ли обожавате този момент, когато след труден ден се потапяте в горещата вана, пълна с пухкава сапунена пяна? Точно това усещане събужда ароматната свещ Maison Margiela Replica Bubble Bath, която крие успокояващ аромат на сапунена пяна, кокосово мляко и мамещ мускус.

Свещта Bubble Bath е част от колекцията Maison Margiela Replica, вдъхновена от спомени за конкретни места и моменти. В този случай става въпрос за усещането, свързано с релаксираща вана, след която се завивате в мека хавлия.

Характеристики:

  • ароматна свещ, която крие аромат на гореща вана, пълна със сапунена пяна
  • гори в продължение на 40 часа, ароматизира цялото помещение с приятен релаксиращ аромат
  • част от колекцията Replica, вдъхновена от спомените
  • служи и като чудесен дизайнерски аксесоар
  • произведено във Франция

Аромат:
При запалване на свещта се разгръща релаксиращ аромат, в който ще доловите аромат на гореща вана, изпълнена с пухкава пяна и сапунени мехурчета, деликатно кокосово мляко и мамещ бял мускус.

Материал:

  • бяло стъкло, украсено с текстилен етикет
  • изключително качествен восък
  • памучен фитил

Начин на употреба:
При първото запалване на свещта я оставете да гори поне един час, за да се разтопи целият повърхностен слой восък. Не оставяйте свещта да гори повече от 4 часа. За загасяне използвайте винаги уред за гасене, избягвайте да духате свещта. Между отделните запалвания на свещта скъсете фитила на 3–5 мм. Винаги поставяйте свещта върху топлоустойчива повърхност.

Важни предупреждения

Може да предизвика алергична реакция. Да се съхранява извън обсега на деца. При попадане в очите да се изплакнат незабавно обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. Може да предизвика свръхчувствителност при контакт с кожата. Да се избягва контакт с очите.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
сапун, бергамот, розов пипер
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
роза, жасмин, лавандула
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, бял мускус, кокос
Видове аромати за дома
на чистота, свеж
Вид на фитила
памук
Брой фитили
1
Вид восък
друг
Материал
стъкло

За марката Maison Margiela

Оригиналност, креативност и щипка провокация - това е луксозната френска марка Maison Margiela (по-рано известна като Maison Martin Margiela), популярна с нетрадиционните си модни предложения, уникалната колекция REPLICA и незабравимите си парфюми.

През 1988 г. дизайнерът Мартин Маргиела основава луксозна модна къща на свое име в Париж. Марката Maison Margiela се характеризира с нетрадиционна концепция за модни облекла и парфюми, чието представяне само по себе си е превърнато в произведение на изкуството. Особено внимание трябва да се обърне на колекцията REPLICA от 1994 г., която представя облекла и реплики на ръчно изработени аксесоари от цял свят. Всеки артикул има етикет, който описва историята и материала, от който е произведен. През 2012 г. към тази уникална по рода си колекция бяха представени и луксозни парфюми.

Как ухаят спомените? Отговорът дават ароматите REPLICA, създадени в сътрудничество с най-добрия парфюмерист в света. Парфюмите Maison Margiela са създадени да съживят спомените от красивите моменти. Достатъчно е само да вдъхнете уханието.

Оценка Maison Margiela REPLICA Bubble Bath