Maison Margiela REPLICA Beach Walk тоалетна вода за жени

3×
Maison Margiela REPLICA Beach Walk тоалетна вода за жени
Maison Margiela REPLICA Beach Walk тоалетна вода за жени
Безплатна доставка
100 мл.
186,00лв.

Код: LNR00179 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Maison Margiela REPLICA Beach Walk
Състав

Кой не мечтае за това да затвори очи и в миг да се озове на пясъчен плаж... Ако мечтанието не ви е достатъчно, идва ред на дамската тоалетна вода Maison Margiela Replica Beach Walk. С този аромат незабавно ще усетите горещия пясък под краката си, ще чуете шума на океана и ще пуснете вятъра да си поиграе с косата ви.

  • цветен аромат, озарен от лятно слънце
  • перфектна най-вече за лятото и за носене през деня
  • част от колекцията аромати Replica, вдъхновена от споделените спомени

Съставки на аромата
Сочните бергамот и лимон, подправени с щипка розов пипер, ще ви настроят на леко сладка, но все пак свежа вълна. Екзотичните цветни нотки на иланг-иланг с кокосово мляко и свежестта на водния акорд Transluzone ще се погрижат за перфектно продължение на лятната история. Благодарение на кедъра, мускуса и бензоина, бавно ще отплувате върху сладка и топла дървесна вълна.

История на аромата
Летен ден на пясъчен плаж, в който се оглежда ароматът Maison Margiela Replica Beach Walk, е един от спомените, получили своя форма в света на ароматите. Основната идея на колекцията Replika са образите и емоциите, които сме преживели и са част от миналото ни.

Флаконът прилича на истинските аптекарски шишенца, които перфектно подхождат на имиджа на марката Maison Margiela. Информацията на минималистичния памучен етикет посочва съдържанието на всеки аромат. Флаконът и съдържанието му заедно създават комплексно преживяване за сетивата.

Важни предупреждения

Да се избягва контакт с очите.

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
розов пипер, бергамот, лимон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
иланг-иланг, кокосово мляко
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, бензоин, кедър
Вид аромат
Водни

Оценка Maison Margiela REPLICA Beach Walk3