MAC Cosmetics Studio Waterweight SPF 30 Foundation лек хидратиращ фон дьо тен SPF 30

1×
MAC Cosmetics  Studio Waterweight SPF 30 Foundation лек хидратиращ фон дьо тен SPF 30
MAC Cosmetics  Studio Waterweight SPF 30 Foundation лек хидратиращ фон дьо тен SPF 30

Описание MAC Cosmetics Studio Waterweight SPF 30 Foundation
Характеристика

Ако мечтаете за незабавно по-съвършена кожа, но без никакво натоварване, тогава ще се влюбите в лекия хидратиращ фон дьо тен SPF 30 MAC Cosmetics Studio Waterweight SPF 30 Foundation. Той е идеален за всеки ден, когато искате кожата ви да бъде не само красиво изравнена, но и защитена.

Този фон дьо тен лесно ще изпълни желанието ви и освен това ще запази лицето ви напълно хидратирано. Ще го заобичате и заради течната гелообразна консистенция и дозирането с пипета, с която нанасянето ще бъде забавление. Още от първия път ще се превърне във вашия нов „must have“.

Характеристики:

  • изключително лек фон дьо тен с леко до средно покритие
  • поддържа кожата хидратирана и защитена по цял ден
  • не създава ефект на маска и не се стича в бръчките
  • голяма трайност
  • изключително лека гелова текстура
  • дерматологично и офталмологично тестван

Съставки:

  • SPF 30 – предпазва кожата от UV лъчите
  • хидратиращ комплекс

Начин за нанасяне:
Нанесете върху лицето с помощта на гъбичка или четка. След това с тяхна помощ или с пръсти прелейте фон дьо тена.

Съвет от Notino:
Максимална трайност на нанасяния фон дьо тен ще ви осигури прозрачната фиксираща пудра MAC Cosmetics Prep + Prime Transparent Finishing Powder. Тя е безцветна, така че можете да я нанасяте върху всеки цвят фон дьо тен.

Характеристика

Консистенция
флуид
Тип кожа на лицето
за всеки тип кожа
Според покривността
Средна
Слънцезащита
със SPF
Ефект
хидратираща
Цветове фон дьо тени
light

За марката MAC Cosmetics

Професионалната декоративна козметика M·A·C вече години наред диктува световните тенденции от кулоарите на модните ревюта. Работи в сътрудничество с ярки личности на изкуството, модата и попкултурата и се ръководи от мотото „All Ages, All Races, All Genders“. Именно затова за милиони хора тя постепенно се е превърнала в много повече от просто една бюти марка.

Компанията Make-up Art Cosmetics е създадена в Торонто, Канада. Импулс за възникването ѝ било незадоволителното качество на тогавашните общодостъпни гримове. И така визажистът и фотограф Франк Тоскан заедно със собственика на фризьорски салон Франк Анджело създали собствена колекция декоративна козметика. Тя отговаряла и на най-високите изисквания на модната фотография и творческото гримиране и буквално предизвикала земетръс в козметичната промишленост.

Уникално широкият спектър на предлаганите продукти, комбинацията на елегантността и блясъка с практичния стрийт стил, професионалните визажисти вместо обикновени търговци или известната доза бунтарство – всичко това винаги е отличавало козметиката MAC и е будило възхищение. Днес тя може да се намери в 90 страни по света и всяка година представя новите си продукти в повече от 50 колекции.

Оценка MAC Cosmetics Studio Waterweight SPF 30 Foundation1