MAC Cosmetics Powder Kiss Lip Kit: Like a Daughter козметичен комплект (за жени )

MAC Cosmetics  Powder Kiss Lip Kit: Like a Daughter козметичен комплект (за жени )
MAC Cosmetics  Powder Kiss Lip Kit: Like a Daughter козметичен комплект (за жени )
Ново
козметичен комплект (за жени )
69,90лв.

Код: MAC04295 | В наличност

Powder Kiss Lipstick Mull it Over матиращо червило 3 гр. + powder Kiss Liquid Lipcolour Mull it Over матиращо течно червило 5 мл.

1
Подарък за вас
Купете продукти на MAC Cosmetics за над 75 лв и вземете мини червило като подарък. Можете да изберете от няколко нюанса в кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание MAC Cosmetics Powder Kiss Lip Kit: Like a Daughter
Характеристика

Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект MAC Cosmetics Powder Kiss Lip Kit: Like a Daughter. Пакет с продукти за грим винаги е добър подарък.

Комплектът съдържа:

  • Powder Kiss Lipstick Mull it Over матиращо червило 3 гр.
  • powder Kiss Liquid Lipcolour Mull it Over матиращо течно червило 5 мл.

Характеристики:

  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всяка жена
  • за перфектно подчертани устни

Характеристика

Цвят
безцветен
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката MAC Cosmetics

Професионалната декоративна козметика M·A·C вече години наред диктува световните тенденции от кулоарите на модните ревюта. Работи в сътрудничество с ярки личности на изкуството, модата и попкултурата и се ръководи от мотото „All Ages, All Races, All Genders“. Именно затова за милиони хора тя постепенно се е превърнала в много повече от просто една бюти марка.

Компанията Make-up Art Cosmetics е създадена в Торонто, Канада. Импулс за възникването ѝ било незадоволителното качество на тогавашните общодостъпни гримове. И така визажистът и фотограф Франк Тоскан заедно със собственика на фризьорски салон Франк Анджело създали собствена колекция декоративна козметика. Тя отговаряла и на най-високите изисквания на модната фотография и творческото гримиране и буквално предизвикала земетръс в козметичната промишленост.

Уникално широкият спектър на предлаганите продукти, комбинацията на елегантността и блясъка с практичния стрийт стил, професионалните визажисти вместо обикновени търговци или известната доза бунтарство – всичко това винаги е отличавало козметиката MAC и е будило възхищение. Днес тя може да се намери в 90 страни по света и всяка година представя новите си продукти в повече от 50 колекции.

Оценка MAC Cosmetics Powder Kiss Lip Kit: Like a Daughter