MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara спирала за мигли за екстремен обем с интензивен черен цвят

3×
MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara спирала за мигли за екстремен обем с интензивен черен цвят
MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara спирала за мигли за екстремен обем с интензивен черен цвят
Препоръчителна цена на дребно
53,90лв.

Спестете 10%
цвят 3D Black 13 мл.
48,50лв.

В наличност | Код: MAC03143
1
Еконт
още утре сряда 8.12.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 8.12.2021 г.

Бъдете неотразима и се радвайте на изразителен поглед, на който никой не може да устои. Спиралата за екстремен обем и интензивен черен цвят MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara подчертава миглите, удължава ги и едновременно с това перфектно ги извива. След като я нанесете миглите ви ще бъдат по-дълги, по-обемни и по-красиви от всякога.

Характеристики:

 • придава на миглите екстремен обем и очарователна дължина
 • извива миглите и едновременно с това ги оставя нежни и гъвкави
 • нанася се лесно дори и върху най-малките мигли в ъгълчето на окото
 • не слепва миглите, не се рони и не се размазва
 • подчертава миглите с въгленовочерен цвят
 • извива и повдига миглите
 • има съставки, които издържат дълго

Съставки:

 • офталмологично тестванa
 • подходяща и за дами, носещи контактни лещи

Начин за нанасяне:
Допрете четчицата към коренчетата на миглите и с къси движения нанесете спиралата от едната до другата страна чак до връхчетата. За да постигнете по-интензивен резултат, добавете втори пласт.

Характеристика

Цвят
черен
Вид спирала
 оформяща, за обем

Професионалната декоративна козметика M·A·C вече години наред диктува световните тенденции от кулоарите на модните ревюта. Работи в сътрудничество с ярки личности на изкуството, модата и попкултурата и се ръководи от мотото „All Ages, All Races, All Genders“. Именно затова за милиони хора тя постепенно се е превърнала в много повече от просто една бюти марка.

Компанията Make-up Art Cosmetics е създадена в Торонто, Канада. Импулс за възникването ѝ било незадоволителното качество на тогавашните общодостъпни гримове. И така визажистът и фотограф Франк Тоскан заедно със собственика на фризьорски салон Франк Анджело създали собствена колекция декоративна козметика. Тя отговаряла и на най-високите изисквания на модната фотография и творческото гримиране и буквално предизвикала земетръс в козметичната промишленост.

Уникално широкият спектър на предлаганите продукти, комбинацията на елегантността и блясъка с практичния стрийт стил, професионалните визажисти вместо обикновени търговци или известната доза бунтарство – всичко това винаги е отличавало козметиката MAC и е будило възхищение. Днес тя може да се намери в 90 страни по света и всяка година представя новите си продукти в повече от 50 колекции.