MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara спирала за мигли за екстремен обем с интензивен черен цвят

3×
MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara спирала за мигли за екстремен обем с интензивен черен цвят
MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara спирала за мигли за екстремен обем с интензивен черен цвят
Препоръчителна цена на дребно
53,90лв.

Спестете 10%
цвят 3D Black 13 мл.
48,50лв.

В наличност | Код: MAC03143
1
Подарък за вас
При покупка на марката MAC Cosmetics над 70 лв получавате подарък крем червило със сатенен финиш Love Me Liquid Lipcolor.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
Еконт
петък 3.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Бъдете неотразима и се радвайте на изразителен поглед, на който никой не може да устои. Спиралата за екстремен обем и интензивен черен цвят MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara подчертава миглите, удължава ги и едновременно с това перфектно ги извива. След като я нанесете миглите ви ще бъдат по-дълги, по-обемни и по-красиви от всякога.

Характеристики:

 • придава на миглите екстремен обем и очарователна дължина
 • извива миглите и едновременно с това ги оставя нежни и гъвкави
 • нанася се лесно дори и върху най-малките мигли в ъгълчето на окото
 • не слепва миглите, не се рони и не се размазва
 • подчертава миглите с въгленовочерен цвят
 • извива и повдига миглите
 • има съставки, които издържат дълго

Съставки:

 • офталмологично тестванa
 • подходяща и за дами, носещи контактни лещи

Начин за нанасяне:
Допрете четчицата към коренчетата на миглите и с къси движения нанесете спиралата от едната до другата страна чак до връхчетата. За да постигнете по-интензивен резултат, добавете втори пласт.

Характеристика

Цвят
черен
Вид спирала
 оформяща, за обем

Професионалната декоративна козметика M·A·C вече години наред диктува световните тенденции от кулоарите на модните ревюта. Работи в сътрудничество с ярки личности на изкуството, модата и попкултурата и се ръководи от мотото „All Ages, All Races, All Genders“. Именно затова за милиони хора тя постепенно се е превърнала в много повече от просто една бюти марка.

Компанията Make-up Art Cosmetics е създадена в Торонто, Канада. Импулс за възникването ѝ било незадоволителното качество на тогавашните общодостъпни гримове. И така визажистът и фотограф Франк Тоскан заедно със собственика на фризьорски салон Франк Анджело създали собствена колекция декоративна козметика. Тя отговаряла и на най-високите изисквания на модната фотография и творческото гримиране и буквално предизвикала земетръс в козметичната промишленост.

Уникално широкият спектър на предлаганите продукти, комбинацията на елегантността и блясъка с практичния стрийт стил, професионалните визажисти вместо обикновени търговци или известната доза бунтарство – всичко това винаги е отличавало козметиката MAC и е будило възхищение. Днес тя може да се намери в 90 страни по света и всяка година представя новите си продукти в повече от 50 колекции.