MAC Cosmetics Fix+ Magic Radiance мъгла за лице за фиксиране на грима за озаряване на лицето

MAC Cosmetics  Fix+ Magic Radiance мъгла за лице за фиксиране на грима за озаряване на лицето
MAC Cosmetics  Fix+ Magic Radiance мъгла за лице за фиксиране на грима за озаряване на лицето
Препоръчителна цена на дребно
56,80лв.

Спестете 5%
100 мл.
53,90лв.

В наличност | Код: MAC03476
1
СПИДИ
понеделник 13.12.2021 г.
Лично получаване
петък 10.12.2021 г.

Продуктът за фиксиране на грима MAC Cosmetics Fix+ Magic Radiance е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа.

Характеристики:

  • прояснява
  • дълготрайна фиксация на грима
  • предотвратява размазване на грима
  • повишава устойчивостта на грима

Начин на употреба:
Преди употреба добре разклатете, напръскайте достатъчно количество от продукта на лицето. Избягвайте пряк контакт с очите. Повторете при необходимост по всяко време на деня.

Характеристика

Ефект
Хидратация, озаряване

Професионалната декоративна козметика M·A·C вече години наред диктува световните тенденции от кулоарите на модните ревюта. Работи в сътрудничество с ярки личности на изкуството, модата и попкултурата и се ръководи от мотото „All Ages, All Races, All Genders“. Именно затова за милиони хора тя постепенно се е превърнала в много повече от просто една бюти марка.

Компанията Make-up Art Cosmetics е създадена в Торонто, Канада. Импулс за възникването ѝ било незадоволителното качество на тогавашните общодостъпни гримове. И така визажистът и фотограф Франк Тоскан заедно със собственика на фризьорски салон Франк Анджело създали собствена колекция декоративна козметика. Тя отговаряла и на най-високите изисквания на модната фотография и творческото гримиране и буквално предизвикала земетръс в козметичната промишленост.

Уникално широкият спектър на предлаганите продукти, комбинацията на елегантността и блясъка с практичния стрийт стил, професионалните визажисти вместо обикновени търговци или известната доза бунтарство – всичко това винаги е отличавало козметиката MAC и е будило възхищение. Днес тя може да се намери в 90 страни по света и всяка година представя новите си продукти в повече от 50 колекции.