MAC Cosmetics Fix+ Magic Radiance мъгла за лице за фиксиране на грима за озаряване на лицето

MAC Cosmetics  Fix+ Magic Radiance мъгла за лице за фиксиране на грима за озаряване на лицето
MAC Cosmetics  Fix+ Magic Radiance мъгла за лице за фиксиране на грима за озаряване на лицето
Препоръчителна цена на дребно
52,90лв.

Спестете 30%
100 мл.
37,20лв.

Код: MAC03476 | В наличност
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
още утре петък 26.02.2021 г.

Описание на продукта MAC Cosmetics Fix+ Magic Radiance
Характеристика

Продуктът за фиксиране на грима MAC Cosmetics Fix+ Magic Radiance е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа.

Характеристики:

  • прояснява
  • дълготрайна фиксация на грима
  • предотвратява размазване на грима
  • повишава устойчивостта на грима

Начин на употреба:
Преди употреба добре разклатете, напръскайте достатъчно количество от продукта на лицето. Избягвайте пряк контакт с очите. Повторете при необходимост по всяко време на деня.

Характеристика

Ефект
Хидратация, озаряване

За марката MAC Cosmetics

Професионалната декоративна козметика M·A·C вече години наред диктува световните тенденции от кулоарите на модните ревюта. Работи в сътрудничество с ярки личности на изкуството, модата и попкултурата и се ръководи от мотото „All Ages, All Races, All Genders“. Именно затова за милиони хора тя постепенно се е превърнала в много повече от просто една бюти марка.

Компанията Make-up Art Cosmetics е създадена в Торонто, Канада. Импулс за възникването ѝ било незадоволителното качество на тогавашните общодостъпни гримове. И така визажистът и фотограф Франк Тоскан заедно със собственика на фризьорски салон Франк Анджело създали собствена колекция декоративна козметика. Тя отговаряла и на най-високите изисквания на модната фотография и творческото гримиране и буквално предизвикала земетръс в козметичната промишленост.

Уникално широкият спектър на предлаганите продукти, комбинацията на елегантността и блясъка с практичния стрийт стил, професионалните визажисти вместо обикновени търговци или известната доза бунтарство – всичко това винаги е отличавало козметиката MAC и е будило възхищение. Днес тя може да се намери в 90 страни по света и всяка година представя новите си продукти в повече от 50 колекции.

Оценка MAC Cosmetics Fix+ Magic Radiance