MAC Cosmetics Eye Brows Big Boost Fiber Gel гел за вежди

MAC Cosmetics  Eye Brows Big Boost Fiber Gel гел за вежди
MAC Cosmetics  Eye Brows Big Boost Fiber Gel гел за вежди
Безплатна доставка
цвят Stud 6.1 мл.
45,40лв.

Код: MAC03484 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Ще получите червило като подарък с покупката на поне два продукта MAC Cosmetics. Изберете от няколкото варианта в кошницата.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
вторник 13.04.2021 г.
Еконт
вторник 13.04.2021 г.

Характеристика

Цветове бои за коса
тъмно кестеняв

За марката MAC Cosmetics

Професионалната декоративна козметика M·A·C вече години наред диктува световните тенденции от кулоарите на модните ревюта. Работи в сътрудничество с ярки личности на изкуството, модата и попкултурата и се ръководи от мотото „All Ages, All Races, All Genders“. Именно затова за милиони хора тя постепенно се е превърнала в много повече от просто една бюти марка.

Компанията Make-up Art Cosmetics е създадена в Торонто, Канада. Импулс за възникването ѝ било незадоволителното качество на тогавашните общодостъпни гримове. И така визажистът и фотограф Франк Тоскан заедно със собственика на фризьорски салон Франк Анджело създали собствена колекция декоративна козметика. Тя отговаряла и на най-високите изисквания на модната фотография и творческото гримиране и буквално предизвикала земетръс в козметичната промишленост.

Уникално широкият спектър на предлаганите продукти, комбинацията на елегантността и блясъка с практичния стрийт стил, професионалните визажисти вместо обикновени търговци или известната доза бунтарство – всичко това винаги е отличавало козметиката MAC и е будило възхищение. Днес тя може да се намери в 90 страни по света и всяка година представя новите си продукти в повече от 50 колекции.

Оценка MAC Cosmetics Eye Brows Big Boost Fiber Gel