M. Micallef Aoud, парфюмна вода тестер за мъже 100 мл. | notino.bg

M. Micallef Aoud

парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.

M. Micallef Aoud парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
M. Micallef Aoud парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
M. Micallef Aoud парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.
парфюмна вода тестер за мъже 100 мл.

Код: MIC0546 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за парфюма M. Micallef Aoud

Парфюмната вода M. Micallef Aoud е въплъщение на лукс и ексклузивност. Подарете си аромат, с който при всеки повод ще бъдете абсолютно уникални!

  • ориенталски аромат
  • за елегантен мъж
  • за носене вечер и при специални поводи

Състав

база
мед, пачули
глава
роза
сърце
агарово дърво, канела, сандалово дърво, шафран
Вид аромат
Дървесни, Ориенталски

За марката M. Micallef

Френските парфюми M.Micallef символизират страст и елегантност. Техните флакони са декорирани изцяло на ръка, което прави всеки парфюм  M.Micallef оригинално произведение на изкуството. С парфюми M.Micallef много лесно ще се пренесете в света на лукса и елегантността. Компанията M.Micallef  е основана през 1996 г. в Грасс, където Мартине Микалефф представя първия си вълшебен аромат.

Парфюми M.Micallef  със своите великолепни есенции, се нареждат високо в парфюмерийната школа. Те са изработени от най-добрите естествени съставки, а техния незабравим аромат е повлиян от арабската култура. Тази уникална комбинация от ориенталски тонове, с голяма част истински френски финес, прави парфюми M.Micallef наистина изключителни. Флаконите на парфюми  M.Micallef  са ръчно рисувани, декорирани и сглобени.

Menu