Преминете към основното съдържание
 
ОТКРИЙТЕ СВОИТЕ ЛЮБИМИ ПРОДУКТИ ЗА ЛЯТОТО СЕГА
 
Изберете една от три ексклузивни чанти с миниатюри при покупката на продукти от избрани марки като Lancôme, Biotherm, Giorgio Armani, Valentino, Prada и Yves Saint Laurent над 160 лв.

 

GIORGIO ARMANI
Acqua di Giò Pour Homme тоалетна вода за мъже. Бъдете център на вниманието с този искрящ, освежаващ аромат, изпълнен с цитрус.
 
 
VALENTINO
 
Valentino Born In Roma Yellow Dream Donna парфюмна вода за жени. Цветен аромат с мускусни нотки, които ще събудят вашия италиански темперамент и ще увеличат женствеността ви.
 
 
LANCÔME
 
Lancôme La Vie Est Belle & Advanced Génifique Парфюмна вода и подмладяващ серум за жени. Подчертайте красотата си с грижа за кожата от най-високо качество и се осмелете да живеете живота си. Обгърнете се с усещане за щастие в този плодово-цветен аромат.
 
BIOTHERM
 
Насладете се на лятото на пълни обороти, но не забравяйте, че вашата кожа се нуждае от специална грижа за слънце по това време на годината. Осигурете ѝ защита, хидратация и подхранване наведнъж.
 
 
YVES SAINT LAURENT
 
YSL Libre & Lash Clash Extreme Volume Парфюмна вода за жени и спирала за допълнителен обем. Освободете своето сладострастие. Ивадете на показ интензитета на своята секси визия и не се страхувайте да споделите със света какво наистина мислите с аромат, изпълнен със самоувереност.