Преминете към основното съдържание

RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM

е анти-ейдж грижа създадена, за да постига високи резултати, която комбинира в една тройна доза мощни дермокозметични активни съставки: ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, Вит. С + НИАЦИНАМИД, ФЕРУЛОВА КИСЕЛИНА. Всяка от тях е защитена в различни отделения, които предпазват съставките от светлина, окисление и замърсяване, за да възстановят кожата* пласт по пласт:
ПЛАСТ 1 - ЗАГУБА НА ОБЕМ
ПЛАСТ 2 - БРЪЧКИ
ПЛАСТ 3 - ТЪМНИ ПЕТНА
*Епидермис
 

 

RÉNERGIE MULTI-LIFT ULTRA

Разкрийте по-младежки и сияен тен на кожата с Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra Cream. Многофункционална антиейдж грижа, която спомага за минимизирането на появата на фини линии и бръчки, като същевременно подобрява еластичността. Мощната формула е обогатена с екстракт от ленено семе, наситен с олигозахариди, пептиди и полифеноли, за лифтинг ефект и минимизиране на дълбочината на бръчките.
 

LIFE PLANKTON ELIXIR

Обновяващият серум предпазва, успокоява и регенерира кожата и стимулира процеса на обновяване на клетките. Революционизирайте рутината си за грижа за кожата със серума Life Plankton Elixir, обогатен с хиалуронова киселина и патентованата съставка Life Plankton™ в най-висока концентрация. Кожата изглежда по-гладка, уеднаквена, а признаците на стареене видимо намаляват.
 

BLUE PRO RETINOL CREAM

Мултикоригиращият кадифен крем се активира от контакт с кожата, намалява бръчките и подобрява гладкостта на кожата. Научно доказано: кожата е незабавно хидратирана и е още по-сияйна. Ден след ден кожата бива обновявана, изглежда по-гладка, по-равна и по-стегната. Създаден с помощта на BLUE BIOTECH: ексклузивна иновация на Blue Pro-Retinol Biotech – сливане на екстракт от нежен про-ретинол и био-афинни водорасли.