L’Oréal ProfessionnelTecni.Art Siren Waves стилизираща пяна за дефиниране на къдрици

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Siren Waves стилизираща пяна за дефиниране на къдрици
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Siren Waves стилизираща пяна за дефиниране на къдрици
150 мл.

Код: LOP13000 | Този продукт не е в наличност

Описание L’Oréal Professionnel Tecni.Art Siren Waves
Характеристика

Стилизиращият продукт L’Oréal Professionnel Tecni.Art Siren Waves подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.

Характеристики:

  • не слягва косата
  • придава безупречен обем и форма
  • лесно се измива
  • придава форма

Начин на употреба:
Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.

Характеристика

Тип коса
kъдрава коса и коса на вълни
Ефект
Оформяне и текстура
Тип на скалпа
всички видове скалп

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Tecni.Art Siren Waves