L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design спрей за локална фиксация

2×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design спрей за локална фиксация
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design спрей за локална фиксация
200 мл.

Код: LOP2019 | Този продукт не е в наличност

Описание на продукта L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design
Характеристика

Описание :

Спреят за силна фиксация L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix ще осигури просто невероятна фиксация на вашата прическа! Спреят е специално създаден за силна фиксация с прецизно нанасяне ,подходящ за  всякакви форми на прическата ,като запазва еластичността й. Оптималният състав ви позволява да създадете естествена и резистентна прическа през целия ден. Перлената текстура придава на косата ви страхотен блясък и естествен вид. Спреят L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix моделира и фиксира, без да втвърдява косата. Благодарение на съдържанието на UV-филтри защитава косата от неблагоприятното влияние на слънчевите лъчи. Този спрей фиксира вашата прическа наистина идеално! Изберете уникалния фиксиращ спрей за силна фиксация L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix!

Ефекти :

⦁ степен на фиксация 5

⦁ засилва блясъка на косата

⦁ държи косата през целия ден

⦁ защитава косата от UV-лъчите

Тип коса :

Продуктът е подходящ за всички типове коса.

Начин на употреба :

Напръскайте върху косата от разстояние 15 см при нейното финално фиксиране.

Характеристика

Вид опаковка
спрей
Тип коса
всички видове коса
Ефект
Фиксация, Блясък и мекота
Тип на скалпа
всички видове скалп
Ниво на задържане
силна фиксация

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design2