L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material

паста-восък за оформяне силна фиксация

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material паста-восък за оформяне силна фиксация
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material паста-восък за оформяне силна фиксация
Разпродажба
100 мл.
11,80лв

Код: LOP2221 | Повече от 20 бр. са в наличност
1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 28.08.2019 г.
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material
100 мл. | 11,80лв

Описание на продукта L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material

Восъкът за коса L’Oréal Professionnel Tecni.Art Density Material идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.

Характеристики:

  • матиращ ефект
  • лесно създава желаната прическа

Начин на употреба:
Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.

Характеристика

Ефект
Повече обем на косата
Консистенция
восък, паста

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!