L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix

спрей за коса за фиксиране и оформяне

3×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix спрей за коса за фиксиране и оформяне
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix спрей за коса за фиксиране и оформяне
400 мл.

Код: LOP2521 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix
400 мл.

Проследяване на наличността на стока

Информация за козметиката L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix

Описание:

Уникалният спрей за коса L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix придава на прическата ви перфектна форма и фиксация през целия ден. Спреят попива бързо,не слепва, и лесно се отстранява от косата при ресане.Придава ослепителен блясък на косата.Уникалната технология HI-Shine Resolution Complex защитава прическата до 24 ч от разпадане, причинено от влажната среда. Съдържа UV-филтър. Фиксирайте и оформете вашата прическа  по правилния начин, с помощта на отличния спрей за коса L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix!

 Ефекти:

⦁ степен на фиксация 5

⦁ държи косата

⦁ придава ослепителен блясък

⦁ предотвратява нацепването

⦁ предпазва от UVA и UVB лъчите

Състав :

⦁ технология HI-Shine Resolution Complex -предпазва прическата  до 24 ч. от разпадане, причинено от влажната среда.

⦁ UV- филтър - защитава косата от UVA и UVB лъчите

Тип коса :

Продуктът е подходящ за всички типове коса.

Начин на употреба :

Напръскайте върху суха или леко влажна коса, за по-голям обем напръскайте в корените на косата.

Характеристика

Ефект
Фиксация

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!