L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizzспрей за фиксация против цъфтене

2×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizz спрей за фиксация против цъфтене
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizz спрей за фиксация против цъфтене
400 мл.

Код: LOP2522 | Този продукт не е в наличност
  • Описание на продукта
  • За марката
  • Оценка

Описание на продукта L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizz
Характеристика

Описание :

Отличният спрей за силна фиксация  L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix укротява вашата коса и я предпазва от чупене в продъкжение на целия ден. Спреят е обогатен с нова anti-frizz технология , която осигурява перфектна форма на прическата без никаква промяна дори и във влажна среда. Уникалният състав предлага силна фиксация без да втвърдяване на косата. Не създава ефект на „каска“. Предпазва косата от неблагоприятното влияние на UV лъчите. Леко овлажняващият ефект на спрея L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix е особено подходящ за чуплива или къдрава коса, непосредствено след нейното оформяне (със сешоар, преса, маша и тн). Ограничете накъсването на косата си и получете идеално фиксирана и гладка прическа! Опитайте уникалния спрей за силна фиксация против начупване на косата vlasů L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix!

Ефекти :

• степен на фиксация 4

• ограничава чупенето на косъма

• подсилва прическата

• изглажда

• увеличава блясъка

• предпазва от UV-лъчите

• бързо засъхва

Тип коса:

Спреят е подходящ за коси, склонни към накъсване.

Начин на употреба:

Напръскайте от спрея след оформянето на вашата прическа. За още по-голям обем, напръскайте в корените на косата.

Характеристика

Ефект
Фиксация, Изглаждане и изправяне на коса
Консистенция
спрей

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizz