L’Oréal Professionnel Steampod изглаждащ серум за заздравяване краищата на косата

5×
L’Oréal Professionnel Steampod изглаждащ серум за заздравяване краищата на косата
L’Oréal Professionnel Steampod изглаждащ серум за заздравяване краищата на косата
50 мл.

Код: LOP3687 | Този продукт не е в наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

Описание на продукта L’Oréal Professionnel Steampod
Характеристика

Открийте концентрирания изглаждащ серум за заздравяване на краищата L’Oréal Professionnel, предназначен за коса, оформяна с преса с пара.

За оптимални резултати използвайте професионалната преса с пара SteamPod 3.0, която е подходяща за оформяне на всеки тип коса.

Характеристики:

  • осигурява възстановяване на косъма
  • предпазва косата от накъсване
  • защитава косата от наелектризиране в продължение на 24 часа
  • насърчава гладката и естествено блестяща коса
  • продуктът е специално разработен за пресата с пара SteamPod 3.0

Съставки:

технология Pro-Keratin (вещество, което се активира от пара) – укрепва косъма по време на и след топлинно оформяне

масло от кайсия и авокадо – защита и регенерация на косъма

Начин за нанасяне:

След изправяне или къдрене на косата с помощта на пресата с пара SteamPod 3.0 сложете 1-2 капки от серума в дланите и го втрийте равномерно в краищата на косата за постигане на максимално добър блясък, както и защита от влага и накъсване. За прически, при които косата е на вълни, може да сложите малко от серума на върха на пръстите и да подчертаете къдриците.

Съвет:

За да предпазите особено чувствителните части от косата, смесете 1-2 капки от концентрирания серум за защита на краищата с млякото или крема SteamPod. Тези продукти се използват преди топлинно оформяне и осигуряват добра защита на косъма.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
Термична защита , изглаждане на косата
Тип на скалпа
всички видове скалп
Проблем с косата
увредена коса

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Steampod5