L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime

спрей за изтощена от слънце коса

L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime спрей  за изтощена от слънце коса
L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime спрей  за изтощена от слънце коса
125 мл.

Код: LOP07783 | Този продукт не е в наличност
L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime
125 мл.

Описание на продукта L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime

Описание:

Регенериращият спрей L'Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime защитава косата от увреждане, причинено от прекомерното влияние на слънчевото лъчение. Придава на косата подчертана еластичност, оставя я приятно мека на допир. Спреят без отмиване гарантира на косата озаряващ блясък. Защитният спрей L'Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime има немазна консистенция и не оставя мазен филм върху косата. Дълбоко подхранва косатаи улеснява нейното разресване. Приятно ароматизира косата с аромат на праскова, като я оставя кадифено мека.

Ефекти:

• защитава от влиянието на слънчевите лъчи

• предотвратява изсушаването на косъма

• хидратира и подхранва косата

• оставя косата лъскава и мека

• придава приятен аромат на праскова

Състав:

• мекзорил- предпазва косата от вредното вличние на UV-лъчите

Тип коса:

Спреят е подходящ за изтощена от слънцето коса.

Начин на употреба:

Нанесете спрея на суха или влажна коса преди излагане на слънце или след това. За по-ефективна грижа за изтощената от слънце коса, използвайте спрея заедно с шампоан, маска и серум от серията L'Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime.

Характеристика

Ефект
Защита на косата от слънцето
Консистенция
спрей
Тип на косата
kоса, изложена на слънце

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!