L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier, подхранващ крем за топлинно третиране на косата | notino.bg

L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier

подхранващ крем за топлинно третиране на косата

L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier подхранващ крем за топлинно третиране на косата
L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier подхранващ крем за топлинно третиране на косата
L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier подхранващ крем за топлинно третиране на косата
150 мл.

Код: LOP5960 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Характеристика

Ефект
Блясък и мекота, Подхранване и регенерация, Предотвратяване на цъфтежите, Термична защита (сешоар, маша, преса)
Консистенция
крем
Тип на косата
суха коса, увредена коса

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Menu