L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium подхранващ шампоан за силно увредена коса

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium подхранващ шампоан  за силно увредена коса
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium подхранващ шампоан  за силно увредена коса
100 мл.

Код: VZR12724 | Този продукт не е в наличност

Описание L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium
Характеристика

Укрепете косата си от корените до върховете. Подхранващият шампоан L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium се грижи за силно изтощената и чувствителна коса, като видимо я регенерира, прави я по-жизнена и подобрява цялостното ѝ състояние.

Шампоанът за увредена коса L’Oréal от серията Série Expert е обогатен с липиден комплекс, който хидратира космите на косата, предпазва ги и целенасочено ги укрепва в зависимост от типа увреждане. Така косата се възстановява незабавно и вътрешно се преобразува.

Характеристики:

  • поправя, заздравява и укрепва косъма
  • интензивно подхранва косата и пречи на изсушаването ѝ
  • прави косата фина, без да е прилепнала
  • защитава косата от външните агресори
  • възстановява здравия вид и естествения блясък на косата

Съставки:

  • липиди – предпазват косата от неблагоприятни външни влияния
  • кератин – изглажда и омекотява

Начин за нанасяне:
Нанесете равномерно шампоана L’Oréal Professionnel върху мокра коса, разпенете и след това изплакнете добре. За наистина добро почистване повторете процедурата. За постигане на оптимални резултати използвайте в комбинация с другите продукти от серията L’Oréal Absolut Repair Lipidium.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
регенерация
Тип на скалпа
всички видове скалп
Проблем с косата
увредена коса

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium