L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium

подхранващ серум за силно увредена коса

L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium подхранващ серум за силно увредена коса
L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium подхранващ серум за силно увредена коса
L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium подхранващ серум за силно увредена коса
50 мл.

Код: LOP2431 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

Информация за козметикатаL’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium

Описание:

Подобно на течната коприна, която обвива косъма с вълшебен кадифен филм, действа и течният серум за суха и силно увредена коса L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium. Вредните външни влияния,честото механично третиране, стайлингът или боядисването на косата действат отрицателно върху нейната структура. Ефективната технология, специално проектирана за силно увредена коса прониква в структурата на косъма, интензивно го регенерира, укрепва и допълва с незабавна сила и защита. Косата изглежда променена след употребата на серума. Та е резистентна, невероятно мека, гладка и жизнена. Благодарение на серума L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium , осигурявате на косата си наистина ефективна и очевидна грижа.

Ефекти :

⦁ дълбоко регенерира косъма

⦁ изглажда неравностите по косъма

⦁ елиминира чупенето и цепенето на косъма

⦁ придава ослепителен блясък на косата

Състав :

⦁ технология с липиди- придава блясък, прави косата резистентна и я регенерира

⦁ серамиди- подсилва косъма и му осигурява еластичност

Тип коса :

Продуктът е подходящ за сухи и силно увредени коси.

Начин на употреба :

Нанесете равномерно върху влажна коса, неизплаквайте, оформете прическата си. Можете да нанасяте серума и на суха коса при фиксиране на прическата си.

Характеристика

Kонсистенция
серум
Ефект
Блясък и мекота, Възстановяване на увредена коса, Подхранване и регенерация, Хидратация
Тип на косата
увредена коса

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Menu