L’Oréal Professionnel LuoColor активираща емулсия

L’Oréal Professionnel LuoColor активираща емулсия
L’Oréal Professionnel LuoColor активираща емулсия
1000 мл.
14,79лв.

Код: LOP1099 | В наличност

Само за професионална употреба

1
СПИДИ
четвъртък 4.03.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 4.03.2021 г.

Описание на продукта L’Oréal Professionnel LuoColor
Характеристика

Описание :

Активираща емулсия L’Oréal Professionnel LuoColor е предназначена за употреба с боите за коса L’Oréal Professionnel LuoColor. Активиращата емулсия помага за създаването на свежи, сияйни и пастелни цветове с ослепителен ефект. Покрива белите коси с до 70 % и изсветлява косата с 2-3 тона.

Ефекти :

⦁ 70% покритие на бялата коса

⦁ изсветлява с 2-3 тона

Начин на употреба :

Сложете си предпазни ръкавици. Използвайте само  специалния окислителLuoColor 25 (7,5%). Спазвайте тези указания. Ако използвате шейкър,го отворете веднага след смесване на цветовете, за да не се променят нюансите. Не използвайте метални инструменти.

Боя за коса LuoColor се смесва в съотношение 1:1,5, например 50 мл. (1 опаковка) LuoColor Cream и 75 мл.  LuoColor 25 окислител (7,5%). Пастелните цветове могат да се смесват в съотношение 1: 1.5, например 50 мл (1 опаковка) LuoColor пастелен нюанс и 75 мл.  LuoColor 25 окислител (7,5%) или за по-фини нюанси ,в съотношение 1,2 например 50 мл. (1 опаковка) LuoColor пастелен нюанс и 100 мл. LuoColor 25 окислител (7,5%). Смесете в неметален съд или шейкър. Разбъркайте до получаването на хомогенна смес. Получената смес нанесете на косата ,съгласно инструкциите на опаковката.

Характеристика

Начин На Употреба
Професионални бои за коса

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel LuoColor