L’Oréal ProfessionnelSerie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein регенериращ балсам за силно увредена коса

62×
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein регенериращ балсам за силно увредена коса
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein регенериращ балсам за силно увредена коса
250 мл.

Този продукт не е в наличност | Код: LOP11799

Оставете притесненията от силно увредената коса в миналото. Интензивната възстановяваща маска L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein веднага ще възвърне мекотата на твърдите ви къдрици, без да ги натоварва. Маската е обогатена с протеин от златна киноа и оставя косата видимо по-блестяща и идеално гладка.

Ако също така комбинирате маскара с шампоан от същата серия, косата ви ще бъде със 7% по-лъскава, а още след петия път увреждането на косъма ще бъде със 77% по-малко.

Характеристики:

  • намалява със 77% увреждането на косъма
  • оставя косата до 7 пъти по-блестяща и я омекотява
  • интензивно подхранва и възстановява косата
  • изглажда повърхността на силно увредения косъм
  • не натоварва излишно косата
  • богат кремообразен гел
  • идеална комбинация с шампоан от същата серия

Съставки:

  • протеин от златна киноа

Начин за нанасяне:
Нанесете върху измитата коса, оставете да престои няколко минути и след това старателно изплакнете.

Важни предупреждения

Да се съхранява извън обсега на деца. Може да предизвика свръхчувствителност при контакт с кожата. Да се изплакне обилно косата след приложение. Да се избягва контакт с очите.
Пълен текст

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
регенерация
Тип на скалпа
всички видове скалп
Проблем с косата
увредена коса

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!