L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong I. изгодна опаковка I. (за фиксиране и оформяне)

L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong изгодна опаковка I. (за фиксиране и оформяне)
L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong изгодна опаковка I. (за фиксиране и оформяне)
изгодна опаковка I. (за фиксиране и оформяне)

Код: LOP13242 | Този продукт не е в наличност

професионален лак за коса с много силна фиксация 2 x 500 мл.

Описание L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong I.
Характеристика

Имате нужда прическата ви да остане в перфектен вид дълги часове? Професионалният лак за коса с много силно стягане L’Oréal Professionnel Infinium ще се погрижи всеки косъм да остане на мястото си. Подходящ е също за празнични и по-сложни прически, на които придава най-добрата възможна фиксация. Лакът за секунди укротява косата и спира нежеланото изплъзване, за да можете да се забавлявате необезпокоявани, без да се притеснявате за прическата.

Характеристики:

  • предлага на косата максимално стягане

  • гарантира дълготрайна фиксация на прическата

  • идеален за по-сложни прически

  • надеждно издържа на влага

  • не оставя лепнещ филм

  • придава обем на косата

  • не натоварва косата

Начин за нанасяне:
Преди употреба разклатете добре. Напръскайте върху косата от разстояние 20 сантиметра и нанесете финални поправки на прическата. За по-изразителен обем напръскайте лака към корените на косата.

Важни предупреждения

Запалим.

Пълен текст

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
Фиксация, подсилване
Тип комплекти
изгодна опаковка
Тип на скалпа
всички видове скалп
Ниво на задържане
средна фиксация

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Infinium Extra Strong I.