L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1 изсветляваща крем без амоняк

L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1 изсветляваща крем без амоняк
L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1 изсветляваща крем без амоняк
50 мл.
11,90лв.

Код: LOP3536 | Повече от 5 бр. са в наличност

Само за професионална употреба

1
Подарък за вас
Изберете своя нюанс на червилото L’Oréal Paris Brilliant Signature в кошницата, а ние ще ви го подарим към вашата покупка на продукти L'Oréal Professionnel над 59 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
още утре сряда 10.03.2021 г.
Лично получаване
още утре сряда 10.03.2021 г.

Описание на продукта L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1
Характеристика

L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches изсветлява вашата коса до 5 нюанса. Едновременно се грижи за косата и помага тя да бъде мека и изпълнена с жизненост.

Характеристики:

  • прави косата мека и със златисто отражение
  • смес от цветна пудра и крем придава на косата естествен вид

Съставки:

  • Incell™ технология и пчелен мед – за мека коса, изпълнена с жизненост
  • не съдържа амоняк

Начин на употреба:
За изсветляване на косата са необходими този крем и съответната активираща емулсия от същата продуктова линия, която не е включена в опаковката.
Пълна инструкция за боядисване ще намерите в приложеното упътване.

Характеристика

Начин На Употреба
Професионални бои за коса

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1