L’Oréal ParisMiss Baby Roll спирала за обем и извиване на мигли

5×
L’Oréal Paris Miss Baby Roll спирала за обем и извиване на мигли
L’Oréal Paris Miss Baby Roll спирала за обем и извиване на мигли
цвят Black 9.1 мл.
20,10лв.

В наличност | Код: LOR2756
1
СПИДИ
четвъртък 20.01.2022 г.
Лично получаване
четвъртък 20.01.2022 г.

Изхвърлете извивачките за мигли – тук вече е спиралата за обем и извиване на мигли L’Oréal Paris Miss Baby Roll. Специално оформената четка ще се погрижи за съвършената форма и мигновеното повдигане, които ще се запазят през целия ден. Така че кажете „сбогом“ на скучните мигли и се насладете на изразителни обемни и извити ветрила.

Характеристики:

  • за изразителни обемни и извити мигли
  • придава същия ефект, както след извиване на миглите с извивачка
  • специалната четка повдига миглите при коренчетата
  • съставки, гарантиращи издържливост през целия ден

Начин на употреба:
Преминете през миглите със зиг-заг движение от коренчетата към краищата. За още по-изразителен обем повторете нанасянето.

Характеристика

Цвят
черен
Вид спирала
 оформяща, за обем

Козметика L´Oréal Paris | L´Oréal Paris е с голяма вероятност най известната френска и световна марка на козметика. Нейната история се пише от 1907, когато младият хемик Eugéne Schueller открива препарат за оцветяване на коса. Този продукт който отначало небил много интересен дава импулс за много други тестове в хиляди лаборатории които идват с подобрени и все нови продукти.  L´Oréal Paris разширява своите центрове из няколко световни големи градове. Днес може да си представиме под марката L´Oréal Paris кремове за тяло, продукти за коса, парфюми но също така и макиажи и други продукти.