LireneLeg Make-up автобронзиращ спрей за съвършени крака

Lirene Leg Make-up автобронзиращ спрей за съвършени крака
Lirene Leg Make-up автобронзиращ спрей за съвършени крака
Препоръчителна цена на дребно
9,00лв.

Спестете 12%
цвят Fair Complexion 75 мл.
7,90лв.

В наличност | Код: LIN03426
1
СПИДИ
четвъртък 20.01.2022 г.
Лично получаване
четвъртък 20.01.2022 г.

Автобронзантът за тяло Lirene Leg Make-up е гаранция за красив загар на кожата през цялата година.

Характеристики:

  • придава на кожата бронзов оттенък
  • ефектът за тен е естествен
  • прави кожата мека и гладка

Начин на употреба:
Преди употреба старателно разклатете флакона и напръскайте по цялата кожа на краката от достатъчно разстояние. Оставете да изсъхне.

Характеристика

Консистенция
сухо олио
Тип кожа
за всички типове кожа

Марката Lirene, която принадлежи на полската компания Dr Irena Eris, е специализирала в производството и продажбата на качествена дамска козметика. В богатия й асортимент можете да намерите и няколко продукта, предназначени за мъже. Dr Irena Eris отдава голямо значение на научните изследвания и развитие. В Lirene Scientific Research Laboratory работят редица водещи учени от различни области, които неуморно търсят нови активни съставки. Марката Lirene винаги има правилното решение за всички клиенти.

Dr. Irena Eris се гордее с факта, че е една от малкото компании по рода си, която тества готовите продукти върху образци на тъканите. Кремовете, балсамите, маслата, гримовете, млеката за тяло и другите продукти на марката Lirene са вдъхновени от опита и отзивите на редовните потребители. Изразяват естествената красота, лесно се прилагат и ухаят много приятно.

Козметиката Lirene е иновативна, функционална и не на последно място безопасна. За нейната уникалност говори фактът, че по време на своето досегашно съществуване е спечелила много престижни награди. Ако решите да я опитате, сигурно няма да бъдете разочаровани. Марката Lirene е привлекателна за тези, които търсят много добър резултат за малко пари, сблъскват се с различни дерматологични проблеми или желаят да са атрактивни за обратния пол.