Le Mini Macaron Gel Removal Clips клипове за отстраняване маникюр- гел

Le Mini Macaron Gel Removal Clips клипове за отстраняване маникюр- гел
Le Mini Macaron Gel Removal Clips клипове за отстраняване маникюр- гел
10 бр.

Код: LMM02003 | Този продукт не е в наличност

Описание Le Mini Macaron Gel Removal Clips

Не се мъчете повече с дългото премахване на гел лак. Щипките за сваляне на гел маникюр Le Mini Macaron Gel Removal Clips използват специална херметична технология за надеждно прикрепяне на тампоните за премахване на лака директно върху ноктите. Благодарение на това, действието на продукта за премахване на лака е много интензивно и свалянето на слоя гел е наистина лесно.

Характеристики:

  • използват се с тампони Le Mini Macaron Gel Polish Remover Pads
  • херметично закрепват тампона за сваляне на лака върху ноктите
  • значително улесняват свалянето на гел лака от ноктите
  • възможност за настройка на захващането на щипките

Начин на употреба:
Отначало с помощта на пила нарушете повърхността на гел маникюра, за да може след това продуктът за премахване на лак да проникне по-добре в гела. След това поставете върху ноктите тампоните за премахване на лак Le Mini Macaron (не са включени в опаковката) и с помощта на щипките ги прикрепете към пръстите. Оставете да подействат 15 минути и след това свалете. Измийте ръцете си и по възможност ги намажете с предпочитан от вас крем.

За марката Le Mini Macaron

Обичате ли гел маникюр, който дава на ноктите ви не само красив цвят, но и здравина и брилянтен блясък за цели няколко седмици? Вече не е необходимо да ходите за това прекрасно преживяване в козметичния салон. Благодарение на марката Le Mini Macaron лесно ще си направите сами перфектен маникюр, удобно у дома и само за 15 минути! Посрещнете истинската революция в областта на ноктите.

Забавно и лесно – такова би трябвало да бъде разкрасяването на ноктите. Защото ноктите са последното нещо, за което трябва да се безпокоите. Допълнете основния комплект за гел маникюр Le Mini Macaron с цветни гел лакове или цветни пигменти и всеки път ще очаквате с нетърпение момента за разкрасяване на ноктите.

Перфектният маникюр може да бъде перфектен само върху безупречни ръце. Лесен начин редовно да ги глезите и обгрижвате са маските за ръце и нокти на Le Mini Macaron, вдъхновени от тези сладки френски сладкиши. Ванилово-бадемова, мандаринова или розова – коя е вашата любима?

Оценка Le Mini Macaron Gel Removal Clips