Lavera Bio Mint концентрат за проблемна кожа против несъвършенства на кожата

Lavera Bio Mint концентрат за проблемна кожа против несъвършенства на кожата
Lavera Bio Mint концентрат за проблемна кожа против несъвършенства на кожата
15 мл.

Код: LAE00677 | Този продукт не е в наличност

Описание Lavera Bio Mint
Характеристика

Локалната грижа Lavera Bio Mint помага с проблемните места по кожата. В същото време успокоява раздразненията и подпомага естествената регенерация.

Характеристики:

  • лекува локално проявите на проблемната кожа
  • редуцира несъвършенствата на кожата
  • успокоява кожните раздразнения

Състав:

  • вегански продукт

Начин на употреба:
Нанесете достатъчно количество върху проблемните участъци и оставете да подейства.

Характеристика

Консистенция
гел
Тип кожа на лицето
проблемна
Ефект
против акне
Кога да се нанася
дневен, дневен и нощен

За марката Lavera

Lavera - козметика в съвършена хармония с природата. Lavera е марка чисто натурална козметика с БИО качество. От създаването си през 1987 г. тя изпълнява ангажимента си да произвежда оригинална натурална козметика. Тя е идеален избор за всеки, който цени опазването на природата, не желае чрез козметичните продукти през кожата да проникват излишни вредни химически вещества и който не харесва обикновената козметика с изкуствени добавки, която не може да ползва по здравословни причини.

Lavera, възникнала първоначално като семеен бизнес и се разраства, а днес е сред водещите производители на натурална козметика в света. Основателят на марката, Thomas Haase (Томас Хаасе), разработва сам всички рецепти. Още от детството си той страда от невродермит и така козметичните продукти Lavera традиционно се фокусират върху нуждите на чувствителната кожа. Lavera предлага комплектна гама натурална козметика с биологично качество, включваща грижа за лицето, тялото, косата, зъбите, слънцезащита, но и отлична декоративна козметика за чувствителна кожа.

За продуктите на марката Lavera се ползват растителни съставки, произлизащи от контролирано екологично земеделие, изделията не съдържат синтетични консерванти, петролни продукти като парафин или силикон, не са тествани върху животни, а Lavera дори не ползва никакви суровини от мъртви животни. Марката допълва своя отговорен подход към природата с прозрачност на производствените процеси, пълна декларация на всички използвани суровини и екологични, подлежащи на рециклиране опаковки.

Lavera - козметика, обичаща природата и обичана от природата.

Оценка Lavera Bio Mint