Laura Biagiotti Laura подаръчен комплект II. за жени

Laura Biagiotti Laura подаръчен комплект II. за жени
Laura Biagiotti Laura подаръчен комплект II. за жени
68,40лв.

Код: LAB01877 | в наличност повече от 2 бр.

тоалетна вода 25 мл. + тоалетно мляко за тяло 50 мл.

1
СПИДИ
още утре сряда 14.04.2021 г.
Еконт
още утре сряда 14.04.2021 г.

Описание Laura Biagiotti Laura
Състав

Зарадвайте себе си или близките си с перфектната ароматизираща система Laura Biagiotti Laura. Ароматният подарък винаги носи радост.

Характеристики:

  • ще зарадва всяка жена
  • изключително подходящ за подарък

Комплектът съдържа:

  • тоалетна вода 25 мл.
  • тоалетно мляко за тяло 50 мл.

Състав

Вид аромат
Цветни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Laura Biagiotti

Парфюмите на Laura Biagiotti са известни също по целия свят и популярни в целия свят като модерни произведения на този изключителен италиански дизайнер. Laura Biagiotti се е запознала с модния свят благодарение на майка си, като й е помагала с шиенето. Тя се вписа в историята след включването на не толкова популярния кашмир сред материалите, използвани в модната индустрия. Тя представя първата си собствена колекция за жени през 1972 г. и си спечелва прякора "кралица на кашмира".

Тя влезе в света на парфюмите точно 10 години по-късно, когато въведе аромата Fiori Bianchi. През 1988 г. е създаден и друг парфюм Laura Biagiotti - Roma, който и до днес е един от най-продаваните въобще и има и мъжка версия. Ароматите Laura Biagiotti са пълни със светли и свежи тонове, подходящи не само за лятото на Италия, а измежду тях ще намерите още повече отличителни и чувствени парфюмни композиции, които гарантират елегантност.

Оценка Laura Biagiotti Laura