Lanvin Éclat d'Arpège подаръчен комплект II. за жени

1×
Lanvin Éclat d'Arpège подаръчен комплект II. за жени
Lanvin Éclat d'Arpège подаръчен комплект II. за жени
подаръчен комплект II. за жени

Код: LAV0521 | Този продукт не е в наличност

Описание Lanvin Éclat d'Arpège
Състав

Зарадвайте себе си или близките си с перфектната ароматизираща система Lanvin Éclat d'Arpege. Ароматният подарък винаги носи радост.

Характеристики:

  • комплектът съдържа козметични продукти от една и съща колекция
  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всяка жена

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 50 мл.
  • тоалетно мляко за тяло 100 мл.

Състав

Вид аромат
Цветни, Зелени
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Lanvin

Ароматните композиции на парфюмите Lanvin са вълнуващи и премислени до последния тон. Те ще подобрят настроението ви във всеки момент и ще придадат на стила ви прословутия френски чар и парижка елегантност.

Една от най-старите френски модни къщи е основана през 1889 и в творчеството си отдавна не се ограничава само до облеклото и модните аксесоари. Не един парфюм Lanvin е печелил женските сърца на всички континенти. Общото между всички аромати Lanvin е, че са свежи, неподвластни на времето и винаги елегантни. Легендарният Lanvin Arpège, който основателката на марката Jeanne Lanvin (Жан Ланвин) създала за рождения ден на дъщеря си, ще ви погали с неподражаемите нотки на ванилия и сандалово дърво.

Кадифената сладост на люляк, праскова и божури се съчетава в упоителния Lanvin Éclat d’Arpège. Парфюмната вода Modern Princess пък със своето искрящо плодово-цветно съдържание е тържество на модерната жена, която е господарка на съдбата си. Аромат, сияещ като чистата любов, ще откриете в Lanvin Marry Me!. Чисто цветното сърце му придава съблазнителност, докато мускусът в комбинация с кедър осигурява хармонична основа.

Оценка Lanvin Éclat d'Arpège1