LancômeIdôle L'Intense парфюмна вода за жени

15×
Lancôme Idôle L'Intense парфюмна вода за жени
Lancôme Idôle L'Intense парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
Разпродажба
Препоръчителна цена на дребно
183,00лв.

Спестете 34%
50 мл.
120,60лв.

Код: LAM10527 | В наличност
1
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.
СПИДИ
сряда 29.09.2021 г.
Лично получаване
сряда 29.09.2021 г.

Описание Lancôme Idôle L'Intense
Състав

Вдъхновение за останалите и идол сама за себе си. Това е жената, в която дамската парфюмна вода Lancôme Idôle L’Intense ще превърне всяка от вас. Защото и вие носите в себе си сила, която трябва само да овладеете, за да да заблести около вас аурата на успеха.

  • цветен шипров аромат
  • по-интензивна интерпретация на аромата Lancôme Idôle
  • пуснат през 2020 г.

Съставки на аромата
Още в увода ароматът ще ви настрои на шипрова вълна и веднага ще разпознаете нотките на горчив портокал и дива мандарина. След малко на преден план излиза интензивният аромат на роза. За Idôle L’Intense са използвани четири сорта рози от две отдалечени места, преминали през три вида екстракция. Култовата роза е съпроводена също от изразителен жасмин, който придава на аромата сияние и чувственост. Основата на ароматната композиция, която се проявява най-добре във финала, е образувана от комбинация от дървесни и ванилови нотки.

История на аромата
Ароматът Lancôme Idôle L’Intense се обръща към едно цяло поколение жени, готови да завладеят света, не се страхуват да имат големи мечти и са решени да използват силата си, за да ги постигнат. Той призовава жените да запалят огъня на успеха и така заедно да озарят света. Станете и вие лъч светлина за останалите.

Изключителният успех на оригиналния аромат Idôle от 2019 г., който е в толкова тънък флакон, че няма еквивалент в света на парфюмите, намира продължение в този интензивен, женски, пристрастяващ аромат. Той буквално ще сияе върху кожата ви, а характерът му е подчертан от ултра тънкия флакон със златна украса, която прилича на горящ пламък.

Пълен списък на съставките

LES LISTES D’,INGR&EACUTE,DIENTS ENTRANT DANS LA COMPOSITION DES PRODUITS DE NOTRE MARQUE SONT R&EACUTE,GULI&EGRAVE,REMENT MISES &AGRAVE, JOUR. AVANT D’,UTILISER UN PRODUIT DE NOTRE MARQUE, VOUS &ECIRC,TES INVIT&EACUTE,S &AGRAVE, LIRE LA LISTE D’,INGR&EACUTE,DIENTS FIGURANT SUR SON EMBALLAGE AFIN DE VOUS ASSURER QUE LES INGR&EACUTE,DIENTS SONT ADAPT&EACUTE,S &AGRAVE, VOTRE UTILISATION PERSONNELLE. Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
дива мандарина, горчив портокал
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
роза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
сандалово дърво, Akigalawood®
Вид аромат
Цветни, Шипрови

За марката Lancôme

Историята на Lancôme, световноизвестната марка за качествена козметична грижа за красота, продължава повече от 80 години. От основаването си през 1935 г. , продуктите Lancôme показват доказани резултати и се гордеят с френската си чаровност.

Веднага, в годината на възникването си, марката предлага на пазара и първия си аромат и изведнъж предизвиква обществения възторг. Година по-късно Lancôme разработва първия крем за лице, чийто необикновени свойства, го правят до днес неделима част от козметичния несесер на всяка жена. Сега продуктите и парфюмите Lancôme са сред най-продаваните в своите категории.

Марката Lancôme отдава слава на жената и подкрепя нейната увереност. Открийте и Вие козметиката и ароматите Lancôme – бъдете самата себе си и чувствайте се отлично, никога не е било толкова лесно.

Оценка Lancôme Idôle L'Intense11