Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper парфюмна вода унисекс

Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper парфюмна вода унисекс
Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper парфюмна вода унисекс
100 мл.
351,00лв.

Код: LAL0971 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 17.06.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 17.06.2021 г.

Описание Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper
Състав

Опознайте със собствените си сетива бижуто сред металите, което човечеството цени още от древността. Унисекс парфюмната вода Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper ще ви разкрие уникалността на медта, като използва изразните средства на ароматите. Открийте този ценен метал от изцяло нов ъгъл – от перспективата на пирамидата на обонянието.

  • очарователен аромат с акорди на кожа, предназначен за господа и дами
  • част от серията аромати, посветени на най-ценните метали
  • създаден от парфюмеристката Джули Мас

Съставки на аромата
Още в началото сетивата ви ще бъдат озарени от комбинацията на розов и черен пипер, пропита със свежест на лимон. След това ще ви примамят сладък и опияняващ жасмин и докосване на роза. Яркият акорд на кожа на финала ще изпъкне в съчетанието с пачули и топъл, сладък лабданум.

История на аромата
Съставките, които излъчват кожените аромати, събрани заедно, съставят едно от най-старите семейства от ухания, а част от него е и ароматът Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper. Първообраз на тази парфюмна вода става медта, която заедно с останалите осем аромата от колекцията Les Compositions Parfumées, предлага незабравимо изживяване за сетивата, както на мъжете, така и на жените.

Състав

Вид аромат
Цветни, Кожени

За марката Lalique

Името Lalique напомня брилянтни бижута, невероятна прозрачност и блясък на кристали. Преди да се превърне в марка, това име е на гениалния творец, майсторски бижутер и дизайнер на стъкло René-Jules Lalique (Рене Жул Лалик), който в марката влага своята творческа страст.

През 1905 година Lalique открива свой магазин за бижута и стъкло. Твори в стил ар нуво и ар деко и изобилно ползва естествени елементи – материали и форми. Парфюмеристът Fracois Coty (Франсоа Коти) е впечатлен от неговите творения и му предлага партньорство в парфюмерийната индустрия, от което възникват красиви стъклени флакони.

Марката Lalique винаги се свързва с историята на парфюмерията, въпреки че първия собствен парфюм Lalique марката представя едва през 1992 година. Парфюмите Lalique носят уникален подпис, който съчетава красив дизайн на флаконите с изключително качество на съставките в аромата.

Оценка Lalique Les Compositions Parfumées Leather Copper