LaliqueL'Amour подаръчен комплект VI. за жени

Lalique L'Amour подаръчен комплект VI. за жени
Lalique L'Amour подаръчен комплект VI. за жени

Код: LAL02378 | Този продукт не е в наличност

парфюмна вода 50 мл. + тоалетно мляко за тяло 150 мл.

Описание Lalique L'Amour
Състав

Зарадвайте себе си или близките си с перфектната ароматизираща система Lalique L'Amour . Ароматният подарък винаги носи радост.

Характеристики:

  • изключително подходящ за подарък
  • комплектът съдържа козметични продукти от една и съща колекция
  • ще зарадва всяка жена

Комплектът съдържа:

  • парфюмна вода 50 мл.
  • тоалетно мляко за тяло 150 мл.

Състав

Вид аромат
Цветни, Дървесни
Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката Lalique

Името Lalique напомня брилянтни бижута, невероятна прозрачност и блясък на кристали. Преди да се превърне в марка, това име е на гениалния творец, майсторски бижутер и дизайнер на стъкло René-Jules Lalique (Рене Жул Лалик), който в марката влага своята творческа страст.

През 1905 година Lalique открива свой магазин за бижута и стъкло. Твори в стил ар нуво и ар деко и изобилно ползва естествени елементи – материали и форми. Парфюмеристът Fracois Coty (Франсоа Коти) е впечатлен от неговите творения и му предлага партньорство в парфюмерийната индустрия, от което възникват красиви стъклени флакони.

Марката Lalique винаги се свързва с историята на парфюмерията, въпреки че първия собствен парфюм Lalique марката представя едва през 1992 година. Парфюмите Lalique носят уникален подпис, който съчетава красив дизайн на флаконите с изключително качество на съставките в аромата.

Оценка Lalique L'Amour