Lalique Noir Premier Fleur Universelle парфюмна вода унисекс

1×
Lalique Noir Premier Fleur Universelle парфюмна вода унисекс
Lalique Noir Premier Fleur Universelle парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
100 мл.
427,50лв.

Код: LAL0493 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Lalique Noir Premier Fleur Universelle
Състав

Стилният и неподвластен на времето аромат на унисекс парфюмната вода Lalique Noir Premier Fleur Universelle е предназначен за мъже и жени. Комбинира топли и хладки нотки и ще зарадва всички, притежаващи изискан вкус.

  • ориенталски дървесен аромат
  • за мъже и за жени
  • подходяща за всеки ден

Съставки на аромата
Уводните нотки са посветени на остри тонове, в които ще разпознаете ром, розов пипер и кардамон. Ще ви бъде позната също така канелата. Няма да останат незабелязани и тамянът и хелихризумът, идващи след нея. Финалът принадлежи на тройка пикантни аромати в състав пачули, бобова тонка и лоренокс.

История на аромата
Наименованието на елегантния аромат Lalique Noir Premier Fleur Universelle идва от парижката изложба Universelle през 1900 година, на която блясва талантът на художника и бижутер Рене Лалик (René Lalique).

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
розов пипер, кардамон, ром
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
канела, смирна, пясъчен жълт смил
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
пачули, зърна от тонка, лоренокс
Вид аромат
Ориенталски, Пикантни

За марката Lalique

Името Lalique напомня брилянтни бижута, невероятна прозрачност и блясък на кристали. Преди да се превърне в марка, това име е на гениалния творец, майсторски бижутер и дизайнер на стъкло René-Jules Lalique (Рене Жул Лалик), който в марката влага своята творческа страст.

През 1905 година Lalique открива свой магазин за бижута и стъкло. Твори в стил ар нуво и ар деко и изобилно ползва естествени елементи – материали и форми. Парфюмеристът Fracois Coty (Франсоа Коти) е впечатлен от неговите творения и му предлага партньорство в парфюмерийната индустрия, от което възникват красиви стъклени флакони.

Марката Lalique винаги се свързва с историята на парфюмерията, въпреки че първия собствен парфюм Lalique марката представя едва през 1992 година. Парфюмите Lalique носят уникален подпис, който съчетава красив дизайн на флаконите с изключително качество на съставките в аромата.

Оценка Lalique Noir Premier Fleur Universelle1