Laboratorio OlfattivoPetali di Tiaré парфюмен течен сапун унисекс

Laboratorio Olfattivo Petali di Tiaré парфюмен течен сапун унисекс
Laboratorio Olfattivo Petali di Tiaré парфюмен течен сапун унисекс
500 мл.

Код: LAO0260 | Този продукт не е в наличност

Описание Laboratorio Olfattivo Petali di Tiaré

Омагьосващото ухание на парфюмирания течен сапун Laboratorio Olfattivo Petali di Tiaré ще ви отведе на тайнствен райски остров. Продуктът съдържа екзотични флорални есенции от иланг иланг, упоителен жасмин и приятно сладникав кокос.

Този луксозен парфюмиран сапун е произведен от възобновяеми суровини и не съдържа синтетични вещества. Благодарение на съдържанието си, обогатено с кокосово масло и зехтин, кожата ви ще бъде перфектно мека, хидратирана и ароматна през целия ден.

Характеристики:

  • нежно и внимателно отстранява нечистотите от кожата
  • ефикасно предпазва кожата от изсушаване
  • поддържа кожата мека и нежна на допир
  • оставя върху кожата интензивен флорално-плодов аромат

Съставки:

  • кокосово масло – подхранва и омекотява кожата
  • зехтин – хидратира и предотвратява изсушаването на кожата
  • екологичен продукт
  • не съдържа синтетични повърхностно-активни вещества

Начин на употреба:
Нанесете сапуна върху влажна кожа. Нежно масажирайте докато се образува пяна и изплакнете с вода.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
иланг-иланг
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кокос

За марката Laboratorio Olfattivo

                                                     Парфюми "Laboratorio Olfattivo"

"Laboratorio Olfattivo"- ароматът на творчески изразените емоции. "Laboratorio Olfattivo" е млада италианска марка нишови парфюми, посветена на арт парфюмерийството. Всеки аромат от този невероятно креативен парфюмериен дом, има своя собствена история и е уникален емоционален израз на красота, природа и история.

Марката "Laboratorio Olfattivo" е създадена в Рим през 2010 г. от съюза на опитни художници и търговци, които споделят страстта си към парфюмите.Въз основа на познанията, натрупани от дългогодишен опит в парфюмерийния отрасъл е увековечена амбициозната цел да се съживи този сектор с уникални, усъвършенствани ароматни творби с неимоверен фокус върху най-високото качество.

Създателите на иновативната колекция от парфюми "Laboratorio Olfattivo" се уповават на използването на креативни проучвания и истинското изкуство в парфюмерийството. Тяхната творческа лаборатория постоянно се намира в състояние на творческо" кипене", водено от парфюмерийните дизайнери доста освободено,без ограничения на креативност им. Парфюмите "Laboratorio Olfattivo" се раждат в едно магическо пространство, където се сливат идеи, визия и усилията на дизайнерския екип, грижливо подбрани сред най-добрите. В резултат от техните съвместни творчески искри и мечти, се генерират уникални, луксозни парфюми.

Всички аромати "Laboratorio Olfattivo", се създават от безгранична креативност и всички те имат нещо общо. Предизвикват елегантност и ексклузивност, две основни черти, характеризиращи наистина артистичното парфюмерийство. Предложенията са в концентрация "Eau de Parfum" , тъй като истинската парфюмна вода е в основата на парфюмите "Laboratorio Olfattivo", като гарантира високо оценено качество на опаковката, ароматна композиция и отлични съставки.

Появата на парфюмите "Laboratorio Olfattivo",които могат да бъдат описани като "емоционално преживяване", родени от усещането на сетивата, става реалност благодарение и на участието на дизайнерите на аромати - Енрико Бучела, Мари Дюшен, Пиер Гиюм, Давид Мариют, Сесил Зарокян  и Розин Кураж.Техните уникални творчески произведения са представени в гладки, ергономични флакони с практична форма.

"Laboratorio Olfattivo"-  уникални, луксозни парфюми, родени от необуздана креативност.

Оценка Laboratorio Olfattivo Petali di Tiaré