Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo парфюмен течен сапун унисекс

Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo парфюмен течен сапун унисекс
Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo парфюмен течен сапун унисекс
500 мл.
41,50лв.

Код: LAO00291 | в наличност повече от 4 бр.
1
СПИДИ
четвъртък 17.06.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 17.06.2021 г.

Описание Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo

Парфюмираният течен сапун Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo успява с аромата си моментално да извика спомени за лятото. Докато сочните акорди на ананас, нар и личи носят атмосферата на екзотични места, сладките есенции от малина, пасифлора и касис напомнят разходка по горските пътеки.

Сапунът MeloMirtillo съдържа чисти натурални масла от възобновяеми източници, които перфектно омекотяват и хидратират кожата. След употреба кожата е чиста, мека и прекрасно ухаеща.

Характеристики:

  • ефикасно измива кожата и отстранява замърсяванията от нея
  • осигурява на кожата хидратация и подхранване
  • прави кожата кадифено мека
  • ароматизира кожата с вълшебен плодов аромат

Съставки:

  • зехтин – помага да се запази кожата хидратирана
  • кокосово масло – подхранва и се грижи за кожата
  • екологичен продукт, без синтетични повърхностно активни вещества

Начин на употреба:
Навлажнете кожата и нанесете върху нея малко количество сапун. Разпенете и изплакнете.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
нар, ананас, личи
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
малина, пасифлора, червена боровинка
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
теменуга, касис, захар

За марката Laboratorio Olfattivo

                                                     Парфюми "Laboratorio Olfattivo"

"Laboratorio Olfattivo"- ароматът на творчески изразените емоции. "Laboratorio Olfattivo" е млада италианска марка нишови парфюми, посветена на арт парфюмерийството. Всеки аромат от този невероятно креативен парфюмериен дом, има своя собствена история и е уникален емоционален израз на красота, природа и история.

Марката "Laboratorio Olfattivo" е създадена в Рим през 2010 г. от съюза на опитни художници и търговци, които споделят страстта си към парфюмите.Въз основа на познанията, натрупани от дългогодишен опит в парфюмерийния отрасъл е увековечена амбициозната цел да се съживи този сектор с уникални, усъвършенствани ароматни творби с неимоверен фокус върху най-високото качество.

Създателите на иновативната колекция от парфюми "Laboratorio Olfattivo" се уповават на използването на креативни проучвания и истинското изкуство в парфюмерийството. Тяхната творческа лаборатория постоянно се намира в състояние на творческо" кипене", водено от парфюмерийните дизайнери доста освободено,без ограничения на креативност им. Парфюмите "Laboratorio Olfattivo" се раждат в едно магическо пространство, където се сливат идеи, визия и усилията на дизайнерския екип, грижливо подбрани сред най-добрите. В резултат от техните съвместни творчески искри и мечти, се генерират уникални, луксозни парфюми.

Всички аромати "Laboratorio Olfattivo", се създават от безгранична креативност и всички те имат нещо общо. Предизвикват елегантност и ексклузивност, две основни черти, характеризиращи наистина артистичното парфюмерийство. Предложенията са в концентрация "Eau de Parfum" , тъй като истинската парфюмна вода е в основата на парфюмите "Laboratorio Olfattivo", като гарантира високо оценено качество на опаковката, ароматна композиция и отлични съставки.

Появата на парфюмите "Laboratorio Olfattivo",които могат да бъдат описани като "емоционално преживяване", родени от усещането на сетивата, става реалност благодарение и на участието на дизайнерите на аромати - Енрико Бучела, Мари Дюшен, Пиер Гиюм, Давид Мариют, Сесил Зарокян  и Розин Кураж.Техните уникални творчески произведения са представени в гладки, ергономични флакони с практична форма.

"Laboratorio Olfattivo"-  уникални, луксозни парфюми, родени от необуздана креативност.

Оценка Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo