Laboratorio Olfattivo Agrumeto парфюмен течен сапун унисекс

1×
Laboratorio Olfattivo Agrumeto парфюмен течен сапун унисекс
Laboratorio Olfattivo Agrumeto парфюмен течен сапун унисекс
500 мл.
41,50лв.

Код: LAO0234 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 2.03.2021 г.

Информация за парфюма Laboratorio Olfattivo Agrumeto

Подарете на кожата си необичайно ароматна грижа, която е в съзвучие с природата. Екологичният ароматен сапун Laboratorio Olfattivo Agrumeto е произведен от възобновяеми източници и без използване на синтетични вещества.

Комплекс от натурални масла осигурява хидратация и омекотяване на кожата. Пресните есенции от цитруси, пролетни цветя и мускус оставят върху кожата освежаващ енергичен аромат, който ще ви съпътства през целия ден.

Характеристики:

  • нежно премахва всички замърсявания от кожата
  • подпомага естествената нежност и мекота на кожата
  • придава на кожата необходимата хидратация
  • има дълготраен свеж аромат

Съставки:

  • зехтин – осигурява хидратация на кожата
  • арганово масло – регенерира и предпазва кожата
  • масло от копра – придава на кожата мекота и я подхранва
  • екологичен продукт, без синтетични повърхностно-активни вещества

Начин на употреба:
Нанесете сапуна върху навлажнена кожа и нежно масажирайте. След това изплакнете с вода.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
грейпфрут, портокал, мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
жасмин, касис
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус

За марката Laboratorio Olfattivo

                                                     Парфюми "Laboratorio Olfattivo"

"Laboratorio Olfattivo"- ароматът на творчески изразените емоции. "Laboratorio Olfattivo" е млада италианска марка нишови парфюми, посветена на арт парфюмерийството. Всеки аромат от този невероятно креативен парфюмериен дом, има своя собствена история и е уникален емоционален израз на красота, природа и история.

Марката "Laboratorio Olfattivo" е създадена в Рим през 2010 г. от съюза на опитни художници и търговци, които споделят страстта си към парфюмите.Въз основа на познанията, натрупани от дългогодишен опит в парфюмерийния отрасъл е увековечена амбициозната цел да се съживи този сектор с уникални, усъвършенствани ароматни творби с неимоверен фокус върху най-високото качество.

Създателите на иновативната колекция от парфюми "Laboratorio Olfattivo" се уповават на използването на креативни проучвания и истинското изкуство в парфюмерийството. Тяхната творческа лаборатория постоянно се намира в състояние на творческо" кипене", водено от парфюмерийните дизайнери доста освободено,без ограничения на креативност им. Парфюмите "Laboratorio Olfattivo" се раждат в едно магическо пространство, където се сливат идеи, визия и усилията на дизайнерския екип, грижливо подбрани сред най-добрите. В резултат от техните съвместни творчески искри и мечти, се генерират уникални, луксозни парфюми.

Всички аромати "Laboratorio Olfattivo", се създават от безгранична креативност и всички те имат нещо общо. Предизвикват елегантност и ексклузивност, две основни черти, характеризиращи наистина артистичното парфюмерийство. Предложенията са в концентрация "Eau de Parfum" , тъй като истинската парфюмна вода е в основата на парфюмите "Laboratorio Olfattivo", като гарантира високо оценено качество на опаковката, ароматна композиция и отлични съставки.

Появата на парфюмите "Laboratorio Olfattivo",които могат да бъдат описани като "емоционално преживяване", родени от усещането на сетивата, става реалност благодарение и на участието на дизайнерите на аромати - Енрико Бучела, Мари Дюшен, Пиер Гиюм, Давид Мариют, Сесил Зарокян  и Розин Кураж.Техните уникални творчески произведения са представени в гладки, ергономични флакони с практична форма.

"Laboratorio Olfattivo"-  уникални, луксозни парфюми, родени от необуздана креативност.

Оценка Laboratorio Olfattivo Agrumeto1