La Roche-PosayPhysiologique Ultra мицеларна вода за много чувствителна кожа

2×
La Roche-Posay Physiologique Ultra мицеларна вода за много чувствителна кожа
La Roche-Posay Physiologique Ultra мицеларна вода за много чувствителна кожа
Безплатна доставка
200 мл.
21,40лв.

В наличност | Код: LRP2184
1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 6.12.2021 г.

Избавете кожата на лицето си от замърсяванията, които са се натрупали по нея през целия ден. Мицеларната вода за много чувствителна кожа La Roche-Posay Physiologique Ultra щадящо почиства кожата ви и благодарение на магнитните мицели улавя и най-дребните частички от замърсяванията.

Използвайте мицеларната вода вечер преди лягане и сутринта ще се събудите с красива и свежа кожа, подготвена за следващия ден.

Характеристики:

  • щадящо почиства кожата и премахва от нея всички замърсявания
  • отстранява грима и освежава кожата
  • успокоява кожата и ѝ осигурява хидратация
  • подпомага регенерацията на кожата
  • не оставя мазен филтър

Съставки:

  • термална вода от La Roche-Posay – успокоява кожата и помага за възстановяването ѝ
  • магнитни мицели – улавят и най-малките частички замърсявания и ги отстраняват

Начин за нанасяне:
Използвайте памучен тампон за нанасянето. Разнесете мицеларната вода по цялото лице и отстранете по този начин не само грима, но и всички замърсявания, които са се натрупали по кожата през деня.

Пълен списък на съставките

AQUA / WATER GLYCERIN PEG-7 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES POLOXAMER 124 POLOXAMER 184 PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES POLYSORBATE 80 DISODIUM EDTA BHT MYRTRIMONIUM BROMIDE LAST UPDATE : 09/2016 Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

Характеристика

Тип кожа на лицето
чувствителна

Френската дермокозметична марка La Roche-Posay е известна със своето интензивно сътрудничество с дерматолози и ангажимента да допринася за подобряването на живота на хората с чувствителна кожа. Именно затова продуктите на La Roche-Posay имат минималистичен състав и се създават под строга Харта на производство.

Сериите продукти La Roche-Posay са приспособени към специфичните изисквания на всички типове чувствителна кожа и предлагат решения на хората, страдащи от нетолерантност, реактивност, атопичност на кожата или склонна към акне. Основната съставка на всеки препарат е термалната вода от извора в Ла Рош Позе, която има антиоксидантни и терапевтични свойства и незабавно успокоява чувствителната и раздразнена кожа.

Ползата от дермокозметиката La Roche-Posay и нейното качество доказват не само документираните резултати от клиничните изследвания, но и многобройните препоръки на водещи дерматолози.